TOGG almak isteyenlere müjde, devlet 0 faizli kredi verecek!

TOGG almak isteyenlere müjde, devlet 0 faizli kredi verecek!

Eğer şu sıralar yeni bir elektrikli otomobil almak istiyorsanız ve bu otomobilin TOGG olmasını istiyorsanız güzel bir haberimiz var.

Yerli ve milli otomobilimiz TOGG için büyük bir kampanyanın startı verildi. Artık TOGG almak eskisine oranla çok daha kolay olacak, konunun detayları haberimizde…

Rakiplerinin peşi sıra yaptığı kredi kampanyaları sonunda TOGG'u da harekete geçirdi. Yerli ve milli otomobilimiz TOGG satışa çıkalı yaklaşık olarak 1 yıllık bir süre geçti. Artık TOGG T10X modelini sokaklarda, yollarda sıklıkla görmeye başladı.

TOGG’a şu anda isteyen herkes ulaşabiliyor. Sipariş vererek kuraya gerek olmadan direkt olarak otomobilinizi teslim alabiliyorsunuz. Lakin satışlar bir şekilde yavaşlamış olacak ki TOGG için büyük bir kampanyanın startı verildi.

Son dönemde zaten otomobil üreticileri özellikle de TOGG’a rakip olabilecek sınıftaki otomobilleri için çeşitli kampanyaların startını vermişlerdi.

Bu doğrultuda, TOGG yerine farklı isimleri tercih eden kullanıcı sayısı bir hayli fazlaydı. Bu durumu gören TOGG yetkilileri kampanyanın fitilini ateşledi.

Hali hazırda TOGG almak isteyenler için müthiş bir fırsat sunuluyor. Yüzde 0 faizle çekeceğiniz kredi sayesinde TOGG’u hiçbir artı ücret ödemeden satın almanız mümkün.

Peki bu kredinin şartları ve ödeme koşulları nasıl? Bilindiği üzere kredilerde faizler yüzde 50’yi buldu. Fakat TOGG için çekeceğini kredide yüzde 0 faiz uygulanacak.

Hemen belirtelim. Yüzde 0 faiz, çekeceğiniz tutarı belirli sayıda aylara bölerek hiçbir faiz ödemeden geri ödeyeceğiniz anlamını taşıyor. Yani 100.000 TL’lik bir krediyi 10 ay ayda 10.000 TL’lik tutarlar şeklinde ödüyorsunuz ve toplamda 100.000 TL ödemiş oluyorsunuz.

Şimdi gelelim TOGG için kullanacağımız kredinin miktarına. Hali hazırda TOGG için 350.000 TL’ye kadar kredi kullanabiliyorsunuz. Elbette bu faizsiz kredi.(TeknolojiOku)

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.