Hala çok ucuza güçlü telefonlar var, işte 15.000 TL altınadaki en iyi telefonlar…

Hala çok ucuza güçlü telefonlar var, işte 15.000 TL altınadaki en iyi telefonlar…

Şu sıralar orta segmentteki bir telefon bile 30.000 TL bandında fiyatlardan satışa çıkıyor. Fakat 15.000 TL altına alabileceğiniz çok güçlü telefonlar hala mevcut. İşte detaylar.

Telefon piyasasındaki fiyatlar herkesin malumu. Artık yeni çıkan bir telefon için ortalama olarak 30.000 TL’yi gözden çıkarmamız gerekiyor. Bunun yanında telefonum güzel fotoğraf çeksin, katlanabilir ekrana sahip olsun, güçlü işlemcisi sayesinde yapay zeka desteğini de içersin derseniz, o zaman ödemeniz gereken ücretler de 30.000 TL seviyelerinde 60.000 TL seviyelerine çıkıyor, hatta geçiyor.

Peki ucuza alabileceğimiz bir telefonla günlük ihtiyaçlarımızı karşılayamaz mıyız? En azından internete girip, sosyal medyada dolaşıp, oyunlar oynayamaz mıyız? Elbette oynarız. Peki bu modeller hangileri?

Bu listemizde sizlere 15.000 TL altına alabileceğiniz günlük kullanımda en verimli modelleri göstereceğiz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan listemize geçelim.

-Evet listemizin ilk sırasında Poco X4 Pro modeli yer alıyor. Hem 5G, hem de 256GB’lık geniş depolama alanıyla ön plana çıkan bu model şuanda Poco Türkiye garantili olarak 15.000 TL’nin altında fiyatlara satılmakta.

-İkinci sırada Samsung yer alıyor. Android temelde Samsung’tur diyenler için listemize en güncel A serisi modellerinden A35’i de dahil etti. A35’in mevcut fiyatı 14.200 TL civarlarında.

-Son dönemde Türkiye’ye büyük yatırımlar yapan Vivo da V29 Lite modeliyle listede. Bu modelde de hem 5G özelliği hem de 256GB’lık bir depolama alanı mevcut.

-Elbette listemizde bir de Xiaomi Redmi Note modeli yer alıyor. 256GB’lık depolaması, 200MP’lik ana kamerası ve şık tasarımı ile öne çıkan Redmi Note 13 Pro 14.400 TL’lik fiyatıyla dikkat çekiyor.

-Listelimizdeki son isim ise Tecno imzası taşıyan Spark 20 Pro Plus. Kavisli ekranı ince çerçeveleri ve şık görünüşü Tecno Spark 20 Pro Plus’ı 15.000 TL altına alınabilecek modeller arasına sokmayı başarıyor.(TeknolojiOku)

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.