Efsane futbol oyunu PES geri dönüyor, peki PES 2025 ne zaman çıkacak?

Efsane futbol oyunu PES geri dönüyor, peki PES 2025 ne zaman çıkacak?

Türkiye’de en çok sevilen serilerden biri olan PES, PES 2025 ile geri dönmeye hazırlanıyor. İşte tüm detaylar.

Türkiye’de gelmiş geçmiş en çok sevilen ve en çok oynanan seri hangisi diye sorduğunuzda en çok alacağınız yanıtlardan birisi de PES olacaktır. Malum, Konami PES’in fişini bazı nedenlerden ötürü çekmek zorunda kalmıştı.

Yoluna e-football ile devam eden Konami, bu alanda umduğunu bulamadı. E-Sporların yükselişi ile bu alanda farklı bir marka olmak isteyen Konami bunu başaramadı. Sonuç olarak yönetim PES serisinin eski görkemli günlerine dönmesi için düğmeye bastı.

Japonya kaynaklı bir oyun mecrasının haberine göre Konami yeni PES oyunu üzerinde çalışması için işe alımlar yapıyor. Ayrıca mevcut e-football çalışanları da yeni PES oyununa kaydırılmış durumda.

Efsane futbol oyunu PES geri dönüyor, peki PES 2025 ne zaman çıkacak?

Peki yeni PES oyunu PES 2025 ne zaman çıkacak? Aslında Konami oyunu 2025’e girmeden satışa sunmayı planlıyordu. Fakat henüz projenin çok başlarında olmalarından ötürü bu çok mümkün olmayacak.

Sızdırılan raporlara göre KonamiPES 2025’i Ocak ayında satışa sunacak. Oyunun alacağı reaksiyonlara göre serinin kaderi belirlenecek.

Az önce de belirttiğimiz üzere şu anda proje çok taze. Dolayısıyla önümüzdeki süreçte ilk oynanış videosu geldiğinde PES 2025’i değerlendirme şansımız olacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.(TeknolojiOku)

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.