Asgari ücretle çalışanlara TOGG müjdesi!

Asgari ücretle çalışanlara TOGG müjdesi!

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG yeni model seçenekleriyle, tüm Türk halkının erişebileceği seviyelere geliyor. İşte tüm detaylar.

TOGG ilk duyurulduğundan beri bir hedefi vardı. Herkesin özellikle de asgari ücretle çalışanların rahatlıkla ulaşabileceği bir otomobil olabilmek. İşte bu yolda en önemli adım atıldı.

Bilindiği üzere TOGG’un ilk modeli T10X hali hazırda satışa çıktı ve adeta yok satıyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde yaklaşık olarak 20binT10X sahibine kavuştu. Nitekim yeni yılda da teslimatlar son hız devam ediyor.

asgari-ucretle-calisanlara-togg-muj-b1o3.webp

Önümüzdeki süreçte TOGG T10X’in yanına T10F de eklenecek. Fakat en çok beklenen TOGG modeli asgari ücretle çalışanların bile rahatlıkla erişebilecekleri otomobil olacak.

Bilindiği üzere bu konuda ilk resmi açıklama TOGG CEO’su Gürcan Karakaş’tan gelmişti.

Karakaş herkesin rahatlıkla ulaşabileceği TOGG modeli için 2027 yılını işaret etmişti. Peki bu modeli asgari ücretle çalışanlar da gerçekten rahatlıkla alabilecekler mi?

Bunun için bazı özel finansal kaynakların yaratılacağı, özellikle belli gelir grubunun altında kalan kitle için özel ödeme seçeneklerinin sunulacağı belirtiliyor.

Yani aynı TOKİ’den ev alırken sağlanan kolaylıklar, TOGG alırken de sağlanmış olacak. Böylece asgari ücretle çalışanlar dahi rahatlıkla TOGG sahibi olabilecekler.

Bu TOGG modelinin HB bir yapı ile karşımıza çıkması bekleniyor. Bir diğer seçenek ise B-SUV tarzı bir kasanın ön plana çıkması. Sonuç olarak detayları önümüzdeki süreçte öğrenmiş olacağız.(TeknolojiOku)

asgari-ucretle-calisanlara-togg-muj-lfyz.webp

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.