“Yüz Halka, Bir Zincir” eseri Türkiye Finalinde

“Yüz Halka, Bir Zincir” eseri Türkiye Finalinde

Kahramanmaraş Elbistan Anadolu Lisesi Öğrencisi Meryem Şevval Bağcı tarafından yapılan “Yüz Halka, Bir Zincir” İsimli Eser Bölge Finalini geçerek Türkiye Finaline kaldı. 

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından, ülkemiz genelinde ‘Gençler ve Gönüllüler Yarışıyor’ adlı etkinliğe resmi ve özel ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören lise öğrencilerinin katılımı ile ‘Afetlerde Gönüllülük’ konusunda resim yarışması, düzenlenmiş olup yarışmada Elbistan Anadolu Lisesi Öğrencisi Bölge Finallerinde başarı sağlayarak Türkiye Finalinde Kahramanmaraş’ı temsil edecek. 
Okul müdürü Birkan Şatıroğlu, “Öğrencimizi öncelikle tebrik ediyorum. Tüm dünyada afet yönetimine gönüllü̈ katılımı teşvik ediliyor ve bu konuda teşvik edici ve kolaylaştırıcı önlemler alınıyor. AFAD Gönüllülük Projesi ile afet yönetiminde gönüllü olarak rol almak isteyen gençleri teşvik etmek için öğrencimizin çalışmasını önemsiyoruz. Öğrencimiz kendi isteği doğrultusunda, dayanışma ve yardımlaşma amacıyla bireysel çıkarlarını gözetmeksizin hiçbir maddi beklentisi olmadan sadece topluma faydalı olmak arzusuyla böyle bir çalışmada yer almıştır. Kendisinin de bir gönüllü olması bizi mutlu etmiştir” dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.