Yarıyıl Tatilinde Bilsem Atölyeleri Öğrencilerin Hizmetinde!

Yarıyıl Tatilinde Bilsem Atölyeleri Öğrencilerin Hizmetinde!

Millî Eğitim Bakanlığı'nın yarıyıl tatili Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) kapsamında ilimizde bulunan Bilim ve Sanat Merkezlerindeki (BİLSEM) atölyeler, 2.Sınıftan 12.Sınıfa kadar tüm öğrencilerin hizmetine sunuluyor.

Öğrencilerin yarıyıl tatillerini daha verimli geçirebilmeleri maksadıyla Millî Eğitim Bakanlığınca DYK kapsamında hizmete açık tutulması planlanan BİLSEM atölyeleri; robotik kodlama, modern fizik ve elektronik, dijital tasarım oyun ve inovasyon, akıl oyunları, görsel sanatlar, İngilizce, matematik uygulamaları, yazma ve yazarlık atölyeleri olmak üzere 32 farklı grupta etkinliklerini devam ettirmektedir.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, öğrencilerin yarıyıl tatillerini daha verimli geçirmeleri amacıyla çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Bakanlığımızın talebi doğrultusunda BİLSEM atölyelerimizi, DYK kapsamında yarıyıl tatilinde öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz. 2.Sınıftan 12.Sınıfa kadar tüm öğrencilerimizin faydalanabileceği bu kurslarda öğrencilerimizin eğlenerek yeni kazanımlar edineceğini düşünüyoruz. Bu vesile ile öğrencilerimize daha anlamlı bir yarıyıl tatili diliyoruz.” diye konuştu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.