Vali Ünlüer’in Anneler Günü Mesajı

Vali Ünlüer’in Anneler Günü Mesajı

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında, ‘Toplumumuzun temelini oluşturan aile, ailenin temel yapı taşı ise annedir. Annelik aynı zamanda insanlık değerlerinin zirve noktalarını temsil etmektedir. Bu anlamlı gün vesilesiyle annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.

Sevgi, şefkat, sabır ve fedakârlıkla sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde önemli bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, şefkat dolu yürekleri ile bizleri adeta ilmek ilmek işleyerek hayatımıza yön vermiş ve bizlere her zaman yol gösterici olmuşlardır. Bizlere karşılıksız sevginin en güzelini vermişlerdir.

Fedakârlığın timsali olan annelerimiz hayatımız boyunca rehberimiz, eğitimcimiz ve zorlu hayat yolculuğumuzda kutup yıldızımızdır. Onlara layık birer evlat olmak, onları mutlu etmek ve onlara hak ettikleri değeri vermek biz evlatların en büyük vazifesidir.

Peygamber Efendimizin (S.A.V) “Cennet, annelerin ayakları altındadır” sözü, dinimizin annelerimize verdiği önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gözler önüne sermesi açısından çok anlamlıdır.

Annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, nefes aldığımız her gün annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevi olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, fedakâr emekleri ile bizleri bugünlere ulaştıran annelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.’ Dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.