Vali Coşkun’dan Şehit Ve Gazi ailelerine Bayram ziyareti

Vali Coşkun’dan Şehit Ve Gazi ailelerine Bayram ziyareti

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun ile birlikte şehit ve gazilerimizin emaneti olan ailelerine Ramazan Bayramı münasebetiyle ev ziyaretleri yaptı.

Vali Coşkun ve eşi Sevilay Coşkun ziyaretleri kapsamında,  Kıbrıs Gazisi İsmail Karaçalı, Dış Güvenlik Gazisi P. Uzm. Onb. Bahri Oktay Kurt, Şehit Hv. Svn. Uzm. Çvş. Hüseyin Sarı ve Şehit Vet. Uzm. Çvş. Ahmet Akdal’ın aileleriyle bir araya geldi. 

Vali Coşkun, Dış Güvenlik Gazisi P. Uzm. Onb. Bahri Oktay Kurt’un, Irak’ta çalışmakta olan babası Ejder Kurt’la da görüntülü görüşerek bayramını kutladı. 

Ziyaretler esnasında şehit ve gazi ailelerimiz ile bir süre hasbihal ederek yakından ilgilenen Vali Coşkun, “Vatan, bayrak ve millet uğruna bir an bile düşünmeden canını ortaya koyarak mücadele eden yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri için ne yapsak azdır. Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Bu vesileyle, aziz vatanımızın bekası için canlarını hiçe sayan tüm şehitlerimize rahmet gazilerimiz ve ailelerine ise sağlık ve afiyet diliyor, bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

Şehit ve gazilerimizin aileleri ile bir süre sohbet eden Vali Coşkun, ailelerin bayramlarını tebrik ederek, sağlıklı, mutlu ve hayırlı ömürler dileğinde bulundu. 

Şehit ve gazilerimizin aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Coşkun’a ve eşine nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ettiler.

whatsapp-image-2021-05-14-at-18-24-37-1.jpeg

whatsapp-image-2021-05-14-at-18-24-37.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.