Vali Coşkun, ‘Şehrimizin Değerine Değer Katacak’

Vali Coşkun, ‘Şehrimizin Değerine Değer Katacak’

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun riyasetindeki protokol, Onikişubat ilçesinde inşa edilen EXPO 2023 proje ve rekreasyon alanını ziyaret etti.

Vali Ömer Faruk Coşkun’un riyasetinde gerçekleştirilen ziyaret programına, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can ve İstiklal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Küçükönder katıldı.

Vali Ömer Faruk Coşkun ziyaretin ardından, “EXPO alanında yapılan çalışmaları yerinde gördük. Geçmişe nispetle çok güzel gelişmeler var, ilerlemeler var. İnşallah öngörüldüğü tarihte bittiği zaman şehrimizin değerine değer katacak” dedi. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise, “Belirli periyotlarla araya geliyoruz. Buradaki çalışmalarla ilgili kurulumuza bilgi sunuyoruz. Zamanlama olarak iyi bir durumdayız. İnşallah 2022’nin sonuna kadar bitirmeyi amaçlıyoruz. Paydaşlarımızla gayret ediyoruz, şehrimiz için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.