Vali Coşkun gazi ve ailelerini ziyaret etti

Vali Coşkun gazi ve ailelerini ziyaret etti

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, gazileri evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretler kapsamında Vali Coşkun, Kore Gazisi Şükrü Türkmen ve ailesi, vefat eden Kıbrıs Gazisi Hasan Baykuş’un ailesini, Gazi Piyade Uzman Çavuş Kamil Vural ve ailesiyle bir araya geldi.

Gaziler ve aileleriyle ile bir süre hasbihal eden Vali Coşkun, “Sizler bize devletimizin ve milletimizin emanetisiniz. Elimizden geldiğince şehit ailelerimiz ve gazilerimizle bir araya gelip hallerini hatırlarını sormaya çalışıyoruz. Bilinmelidir ki, üzerinde yaşadığımız coğrafyanın aziz milletimiz için vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile gerçekleşmiştir. Bu cennet vatan uğruna cepheden cepheye koşan ve şehit olmayı göze alan Gazilerimiz, cesaretin ve fedakârlığın simgesi, ülkemizin medarı iftiharıdır. Bu vesileyle, kutsal vatan topraklarımızın her karışında kanı ve alın teri olan ecdadımıza, şehitlerimize ve ebediyete irtihal eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Aziz şehitlerimizin saygıdeğer ailelerine, kahraman gazilerimize ve kıymetli ailelerine de en içten duygularımla saygılarımı sunup, hayırlı ve sağlıklı bir ömür niyazında bulunuyorum,” dedi.

Gaziler ve aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Coşkun’a, nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ettiler.

02.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.