Üniversiteler Arası Voleybol Turnuvası’nda KSÜ madalyaları topladı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı Üniversiteler Arası Voleybol Turnuvası’nda KSÜ Erkek Voleybol Takımı turnuvada 1., kızlar takımı ise 3. oldu.

Yedi üniversiteden 13 takımın katıldığı Üniversiteler Arası Voleybol Turnuvası Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlendi.

Turnuva sonunda açılama yapan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Niyazi Can, müsabakaların çok keyifli geçtiğini belirterek, “7 üniversiteden 13 takıma ev sahipliği yaptık. Çok keyifli müsabakalar oldu. Erkeklerde Sütçü İmam Üniversitesi 1. olurken, kadınlarda Kilis 7 Aralık Üniversitesi 1. oldu. Turnuvaya katılan bütün takımları tebrik ediyorum. Centilmence, sporun ruhunu yansıtan mücadeleler oldu. Mücadeleleri dostluk kazandı. Üniversiteler arasındaki dostluğu pekiştiren bir turnuva oldu. Üniversitemizin personeli de 5 gün boyunca burada bulundular. Olağanüstü emeklerle sorunsuz bir turnuva olmasını sağladılar. Onlara da teşekkür ediyorum” dedi.

“TURNUVA KSÜ’YE DEĞER KATTI”

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Ökkeş Alparslan Gençay ise, “Turnuva üniversitemize çok büyük değer kattı. Üniversiteler Spor Federasyonu Başkanlığı’na bu turnuva nedeniyle bize verdiği destek için teşekkür ediyorum. Bu tarz etkinlikler öğrencilerimiz için başka üniversitelerdeki öğrenciler ile kaynaşması açısından güzel bir kaynaşma aracı oluyor. Aynı zamanda Covid-19 salgınının oluşturduğu yıkımın ardından tekrardan sosyalleşme fırsatı sunuyor. Biz bu yönüyle de bu tarz turnuvaları hem neşe hem de sağlık aynı zamanda kaynaşma fırsatı olarak görüyoruz. Burada 250 civarında gencimiz spor yaptı. Hem fakültemiz, hem üniversitemiz bu coşkuyu yaşadı. Üniversitemizde başarının keyfini yaşadılar” diye konuştu.

photo-2021-12-20-14-49-13.jpg

photo-2021-12-20-14-49-11.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.