Ünal, Kahramanmaraş’taki Korona Virüs Tablosunu Açıkladı!

Ünal, Kahramanmaraş’taki Korona Virüs Tablosunu Açıkladı!

Kahramanmaraş’taki Coronavirüs vakaları ile ilgili son durumu, Pandemi Süreci ile ilgili değerlendirme Toplantısında AK Parti Tanıtım ve Medya’dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal açıkladı.

Ünal; “ Şu ana kadar Kahramanmaraş’ta 20.793 kişiye test yapıldı. 1.170 vaka tespit edildi. 174 vatandaşımız hastanede tedavi görüyor. 983 vatandaşımız iyileşti. 47 sağlık çalışanımız virüse yakalandı. Şu anda 4 sağlık çalışanımız hastanede tedavi görüyor. Yoğun Bakımda yatan 7 vatandaşımız, entübe olarak yatan 3 vatandaşımız var. 23 vatandaşımız vefat etti. Yatak doluluk oranımız yüzde 45. Yoğun bakım ve entübe yatak doluluk oranı yüzde 65. Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarına, emniyet güçlerine, vefa sosyal destek ekiplerine, belediyelere, Pandemi Kuruluna ve en çokta Kahramanmaraş Halkına teşekkür ederim. Halkımız bu süreçte büyük bir dayanışma örneği sergiledi. Hükümetimizin vermiş olduğu 1.000 TL sosyal desteği almayan ve daha fakir olanlara verilemesini isteyen yaşlı amcalarımız oldu” dedi.                                                                              

Ünal; “Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızı hiç bir sağlık hizmeti için çevre illere gitmeyecek hale getireceğiz. Eksik olan ne varsa Kahramanmaraş’ta bu eksikliği gidereceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.