U18’DE Şampiyon ‘İHTİSAS’ 

U18’DE Şampiyon ‘İHTİSAS’ 

Kahramanmaraş (SHA) - Kahramanmaraş Basketbol U18 Erkekler ve Kızlarda İl Şampiyonu Basketbol İhtisas oldu. 

Merkez Spor Salonunda Oynanan final müsabakaları ile U-18 Kızlar ve Erkekler Basketbol liginin oynanması ile Merkez spor salonunda sona erdi. 
Kahramanmaraş Merkez Spor salonunda oynanan U18 Erkekler Basketbol Kahramanmaraş İl Şampiyonası finalinde Basketbol İhtisas spor kulübü (B)- Takımını 85-35 Skor ile mağlup eden Basketbol İhtisas spor kulübü (A) Takımı Kahramanmaraş İl Şampiyonu oldu. Kızlarda ise Finale adını altın sayılar ile yazdıran Basketbol İhtisas Kulübü Sosyal Güvenlik Kulübü A takımı ile karşı karşıya geldiği maçta 10 sayı ile şampiyonluğa ulaştı.  
KIZLARDA ÇEKİŞMELİ MAÇ OLDU 
Finale adını altın sayılar ile yazdıran Basketbol İhtisas Kulübü oldu. Kızlarda ikinci sırayı Sosyal Güvenlik Spor Kulübü Finalde karşılaşan Basketbol İhtisas Kulübü ile Sosyal Güvenlik Kulübü Kıyasıya mücadele eden potanın Sultanları Basketbol severlere keyifli bir Final müsabakası izletirken ailelerin yoğun ilgi gösterdiği yerel ligde tüm sporcuları kupa töreninde ayakta alkışlayarak tam destek verdiler.  2022 U-18 Kahramanmaraş yerel Basketbol liginin Kızlarda ve Erkelerde İhtisas kulübü İl şampiyonu oldu. Kızlarda Şampiyon takıma Kupasını SGK Kahramanmaraş İl Müdürü Harun Akbalaban takdim ederken, 2. Olan SGK Spor Kulübüne ise Pazarcık Gençlik ve Spor İlçe müdürü Basketbol İl Temsilcisi Mustafa Dağlı takdim etti. 
Basketbol İhtisas: Gülşen İslamoğlu 11-sayı, Zehra Bolat 16-sayı, Sude Bilmem 6-sayı, Tuğba Büyükkurt 12-sayı ile oynadı. 
1-Periyot:4-9 
2-Periyot:15-6 
3-Periyot:14-17 
4-Periyot:19-10 
Maç sonu:52-42 
Salon: Merkez Spor Salonu  
ERKEKLERDE FARK VAR! 
Kahramanmaraş Merkez Spor salonunda oynanan U18 Erkekler Basketbol Kahramanmaraş, İl Şampiyonası finalinde Basketbol İhtisas spor kulübü (B)- Takımını 85-35 Skor ile mağlup eden Basketbol İhtisas spor kulübü (A) Takımı Kahramanmaraş İl Şampiyonu oldu. Şampiyon olan takımın kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, ikinci olan Y.S.B. Kulübünün Madalya ve Kupasını Onikişubat  Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Kadir Gemci, Üçüncü olan Basketbol İhtisas B-takımının ödülünü  Pazarcık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Dağlı takdim etti. Kupa ve madalya töreni hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. 
Erkeklerde dereceye giren takımlar  
1-Basketbol İhtisas Kulübü (A) 
2-Y.S.B.Kulübü  
3-Basketbol İhtisas Kulübü (B) 
4-Gençlik Spor Kulübü (A)  
1-Periyot:21-10 
2-Periyot:23-4 
3-Periyot: 25-7 
4-Periyot:16-14 
Maç sonu:85-35 
“İLİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”  
İhtisas Basketbol Kulüp Coach Ferhat Güleroğlu, “ilimiz Kahramanmaraş'ı Erkeklerde ve Kızlar U18'de Bölge şampiyonasında İlimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.  
Basketbol İhtisas Kulübü Ferahat Güleroğlu, “Yerel ligde emeği geçen başta Gençlik ve Spor il Müdürü Cemil Boz ve Sporcularımı yalnız bırakmayan çok değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.  
POTA’DA U-18’TE HEYECAN BİTTİ  
Kahramanmaraş’ta Kulüpler arası Lig Heyecanıyla Potanın sultanları Sahaya indi ve müsabakalara Baskebol İhtisas Kulübü Şampiyonluk damgasını vurdu. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.