Türk Hava Yolları KPSS Şartsız Yeni Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Türk Hava Yolları KPSS Şartsız Yeni Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Türk Hava Yolları THY tarafından güncel personel alımı açıklandı. THY personel alımlarında KPSS şartı yok. İşte THY’ye yeni personel alımına dair tüm detaylar ve süreç.

Türk Hava Yolları THY bünyesinde Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS şartı olmadan adayların başvuru yapabileceği personel alımı açıklandı. Uçuş Öğretmeni pozisyonuna başvurular online olarak başladı. İşte detaylar.

Güncel personel alımı şartları nelerdir?

T.C. vatandaşı olmak veya mavi kart sahibi olmak, 1 Ocak 1969 tarihinden sonra doğmuş olmak, En az ön lisans mezunu olmak, Uçuş kusuru veya disiplinsizlik nedeniyle herhangi bir yazılı ceza almamış olmak, Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, Askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olmak, TAFA’nın göstereceği yeri ana üs olarak kabul edip orada ikamet etmek, Daha önce görev aldığı kuruluşlardan disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olmamak, Daha önce Türk Hava Yolları ve Türk Hava Yolları'nın iştirak şirketlerinden disiplinsizlik veya fesih yoluyla ayrılmış olmamak.

THY uçuş öğretmeni alımı

Flight Instructor (FI) (Uçuş Öğretmeni) herhangi bir pilot lisansının veya yetkisinin tanzimi, uzatılması veya yenilenmesi için gerekli olan uçuş eğitimini yaptırmaya yetkili pilotlardır. Bu ilan kapsamında süreci olumlu sonuçlanan adaylar Türk Hava Yolları’nın %100 iştiraki olan TAFA’da (Turkish Airlines Flight Academy) istihdam edileceklerdir.

Türk Hava Yolları personel alımı başvurusu nasıl olacak?

THY personel alımı için adaylar kariyer portalında online olarak “Özgeçmiş Eklentileri” sekmesine aşağıda yer alan ve E-Devlet üzerinden alınacak güncel tarihli belgeleri PDF formatında yüklemeleri gerekmektedir.

THY başvuru ekranı.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.