TÜBİTAK Başkanı KSÜ’yü ziyaret etti

TÜBİTAK Başkanı KSÜ’yü ziyaret etti

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesini (KSÜ) ziyaret ederek yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

TÜBİTAK, KSÜ, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinde 14-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenen “Geçmişten Geleceğe Bilim Köprüsü” etkinliklerine katılmak üzere Kahramanmaraş’ta bulunan TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal üniversitemizi ziyaret etti.

KSÜ Rektörlük Makamında Rektör Vekili Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı ile bir araya gelen TÜBİTAK Başkanı Mandal, üniversite bünyesinde tamamlanan, yürütülen ve planlanan alademik çalışmalar ve Ar-Ge projeleri hakkında bilgi aldı.

Üniversitede yürütülen Ar-Ge faaliyetleri ve akademik çalışmaların niteliğinin ve sayısının arttırılmasına yönelik işbirliği alanları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından Prof. Dr. Hasan Mandal, TÜBİTAK’ın yeni dönem çalışmaları ve proje desteklerine ilişkin bilgiler verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.