TÜBİTAK 7. Bilim Şenlikleri için protokoller imzalandı

TÜBİTAK 7. Bilim Şenlikleri için protokoller imzalandı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü, Göksun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği protokolü imzaladı.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 7. Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında Göksun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Bilim Çiçekleri Göksun’da Açıyor’ projesinin uygulanmasında öğrencilerin üniversite imkânlarından faydalanmasının sağlanmasını amaçlayan protokol, KSÜ Rektörlük Makamında Rektör Prof. Dr. Niyazi Can ve Göksun İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Akpınar tarafından imzalandı.

KSÜ olarak paydaş kurum ve kuruluşlarla güçlü ve sürdürülebilir işbirlikleri yürüttüklerini belirten Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, “Göksun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yürütülecek işbirliği de bu anlamda eğitim, bilim ve teknoloji alanında katma değer ortaya koyacaktır.” diye konuştu.

Yine Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 7. Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Kahraman Şehir Bilim İle Buluşuyor’ projesinin uygulanmasında öğrencilerin üniversite imkânlarından faydalanmasının sağlanmasını amaçlayan protokol, KSÜ Rektörlük Makamında Rektör Prof. Dr. Niyazi Can ve Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt tarafından imzalandı.

Rektör Can, “Şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına katkı sunacak her türlü projeyi eğitim, bilim ve teknoloji alanındaki deneyimimiz, alanında uzman yetişmiş insan gücümüz ve güçlü fiziki altyapımızla destekliyoruz. Üniversitemiz bütün imkânlarıyla ülkemiz ve milletimizin hizmetindedir.”  ifadelerini kullandı.

Protokol kapsamında, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Göksun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne KSÜ tarafından altyapı ve uzman personel desteği sağlanması amaçlanıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.