TRT Yeni Personel Alımları Açıklandı!

TRT Yeni Personel Alımları Açıklandı!

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Sözleşme ve Telif Hakları Uzmanı / Uzman Yardımcısı alımı ile Grafik Tasarımcısı alımı yapılacak. Detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu TRT yeni personel alımları açıklandı. TRT Dijital Platform Kanal Koordinatörlüğü bünyesinde Ankara konumunda görevlendirilmek üzere Sözleşme ve Telif Hakları Uzmanı/ Uzman Yardımcısı alımı ile Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı bünyesinde Ankara lokasyonunda görevlendirilmek üzere Grafik Tasarımcısı alımı açıklandı.

Sözleşme ve Telif Hakları Uzmanı / Uzman Yardımcısı alımı nitelikleri nelerdir?

Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler ya da Sosyal Bilimler bölümlerinden mezun, İyi seviyede İngilizce bilgisine sahip, İnsan ilişkilerinde güçlü iletişim yeteneğine sahip, iş birliği ve ekip çalışmasına yatkın, Problemler karşısında çözüm üretme ve planlama yeteneğine sahip, Yaratıcı ve sonuç odaklı çalışabilen, yazılı ve sözlü ifade yeteneği yüksek, MS Office programlarını etkin biçimde kullanabilen, raporlama konusunda deneyimli.

Grafik Tasarımcısı alımı nitelikleri nelerdir?

Güzel Sanatlar, Görsel İletişim Tasarımı, Grafik Tasarım veya İletişim Fakültesinden mezun, İyi derecede Adobe Indesign, Photoshop, Illustrator, After Effects, Premier ve Cinema 4D vb. kullanabilen, 2D-3D Animasyonlu içerik üretimi ve post-prodüksiyon alanında tecrübeli, Hareketli grafik video hazırlık süreçlerinde yer almış olan, Tipografi, infografik ve ikonik tasarım yönü kuvvetli, basılı ve dijital içerik üretebilen, Videolara animasyon, efekt, renk vb. konularda ileri seviyede eklemeler yapabilecek adaylar başvurabilir.

TRT Kurumu personel alımı başvuruları

Sözleşme ve Telif Hakları Uzmanı / Uzman Yardımcısı alımı için başvurular 28 Nisan 2024 tarihine kadar, Grafik Tasarımcısı alımı için başvurular 26 Nisan 2024 tarihine kadar olacak. Başvurular TRT kariyer internet sitesinden online olarak yapılabilecektir.

Sözleşme ve Telif Hakları Uzmanı/Uzman Yardımcısı personel alımı başvuru ekranı.

Grafik Tasarımcısı personel alımı başvuru ekranı.

Kaynak: Kamu Personeli alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.