Toptaş; “Onikişubat İçin Durmadan, Yorulmadan Çalışacağız”

Toptaş; “Onikişubat İçin Durmadan, Yorulmadan Çalışacağız”

Hanifi Toptaş, “Hemşehrilerimizin destekleriyle inşallah 31 Mart’ta göreve geldiğimizde daha dirençli, yaşanabilir ve standardı yüksek bir Onikişubat için durmadan, yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz.''

Rıdvan Hoca Yer Altı Çarşısı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, “Hemşehrilerimizin destekleriyle inşallah 31 Mart’ta göreve geldiğimizde daha dirençli, yaşanabilir ve standardı yüksek bir Onikişubat için durmadan, yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz. Onikişubat için hazırız, kararlıyız” dedi.

photo-2024-02-17-13-53-26.jpg
Adaylığı tebliğ edildiği günden itibaren Onikişubat’ın her bir noktasını tek tek ziyaret eden, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinleyen AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş’ın yeni durağı Rıdvan Hoca Yer Altı Çarşısı oldu. AK Parti Onikişubat ilçe teşkilatının da eşlik ettiği ziyarette Başkan Adayı Toptaş, esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Çarşıda vatandaşlarla da bir araya gelen Toptaş, daha yanaşabilir Onikişubat noktasında hedeflerinden bahsetti. 31 Mart’ta Onikişubat’tan en yüksek oyu alma hedefiyle gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Hanifi Toptaş, “Teşkilatımızla birlikte ilçemizin her bir noktasını tek tek ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geliyor, sorun ve taleplerini dinliyor, Onikişubat için hedeflerimizden, projelerimizden bahsediyoruz. Bugün de teşkilatımızla birlikte Rıdvan Hoca Yer Altı Çarşısı’nda esnaflarımızı ziyaret ettik, taleplerini dinledik. Hemşehrilerimizle sohbet ettik. Hamdolsun büyük bir teveccühle karşılaştık. 31 Mart’ta Onikişubat’tan en yüksek oyu alma hedefiyle teşkilatımızla birlikte gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizin destekleriyle inşallah 31 Mart’ta göreve geldiğimizde daha dirençli, yaşanabilir ve standardı yüksek bir Onikişubat için durmadan, yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz. Onikişubat için hazırız, kararlıyız” dedi.

photo-2024-02-17-14-13-00.jpg

photo-2024-02-17-14-13-04.jpg

photo-2024-02-17-14-13-08.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.