Ticaret Bakanlığı 602 Sözleşmeli Memur Alımı Duyurusu! Atama-Mülakat

Ticaret Bakanlığı 602 Sözleşmeli Memur Alımı Duyurusu! Atama-Mülakat

Ticaret Bakanlığı bünyesinde 602 kadro için sözleşmeli gümrük muhafaza memuru alımı ile muayene memuru alımlarına dair nihai duyuru geldi. İşte sonuçlar ve atamalara dair tüm detaylar.

Ticaret Bakanlığı açıkladı. Sözleşmeli 4/B kadro için 602 memur alımlarına dair nihai duyuru geldi. 4/B sözleşmeli muayene memuru alımı ile 4/B sözleşmeli gümrük muhafaza memuru sözlü sınav sonucuna ilişkin duyurular, nihai sonuçlar, atama belgeleri ve süreç yayımlandı. 103 muayene memuru ile 499 gümrük muhafaza memuru alımına dair tüm detaylar.

Memur alımı atama sonuç sorgulama

Adaylar nihai sonuçlarını Ticaret Bakanlığının sonuç sorgu adresinden öğrenebilirler. Başvuru sonuçlarında KPSS puanları açıklanmıştı. Mülakat sonucu adaylar bireysel olarak sonuçlarını ve durumlarını görebileceklerdir. Başvuru ilk sonuçlarında ilk puanlar şu şekildeydi: Muayene memurunda en düşük puan 76,773970 olmuştu. Gümrük Muhafaza memurunda en düşük puan 70,001500 olmuştu. Hemen bu haberimize puanlarınıza ve atama durumlarınıza dair yorum ve görüşlerinizi yazabilirsiniz.

602 memur alımı atamaları nasıl olacak?

Sözlü sınav sonucunda “BAŞARILI” olan adayların gerekli atama başvuru sürecini ve belgelere diar detayları incelemesi gerekiyor. Bu kapsamda adaylar 31 Mayıs 2024 tarihine kadar “Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Söğütözü Mah. Nizami Gencevi Caddesi 63/1 06530 Çankaya/ANKARA” adresine şahsen ya da posta ile gerekli belgeleri iletmeleri gerekiyor.

Kamu personel alımı genel belgeleri nelerdir?

Beyan Formu, mezun belgesi veya geçici mezuniyet belgesi, adli sicil kayıt belgesi, Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı veya Kimlik Kartı fotokopisi, Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi, e-devlet üzerinden alınacak barkodlu askerlik durum belgesi, vesikalık fotoğraf, Mal bildirim beyannamesi isteniyor.

Gümrük Muhafaza Memuru alımı ek belgeleri

Tam Teşekküllü (İl veya İlçe) Devlet Hastanelerinden alınacak ve aşağıdaki kutucuk içindeki yazılı ibarelerin yer aldığı Sağlık Kurulu Raporu isteniyor. Belge detaylarına ve atama sonuçlarına hemen Ticaret Bakanlığı internet sitesinden erişim sağlayabilirsiniz.

Ticaret Bakanlığı memur alımı sonuçları ve tüm belgeler.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.