THY Son Sınıf ve Yeni Mezun Personel Alımı Başladı!

THY Son Sınıf ve Yeni Mezun Personel Alımı Başladı!

Türk Hava Yolları THY bünyesinde yeni mezunu ve son sınıf öğrencilerinden personel alımı yapacak. Detayları, süreci ve tüm başvuru şartlarını bu haberimizde bulabilirsiniz.

Türk Hava Yollarına yeni personel alımları yapılacak. Take-Off Jr. 2024 kapsamında “Lisans Son Sınıf Öğrencileri ve Yeni Mezunlar” arasından olmak üzere personel alımı başvuru süreci ve tüm detayları belli oldu. İşte gerekli bilgileri KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız haberimiz.

Take-Off Jr. Nedir?

Yeni mezun veya mezun olacak adayların kariyerlerine THY’da başlangıç yapma imkanı sunulmaktadır. Bu kapsamda havacılık sektörünün rekabetçi, hızlı gelişen ve eğlenceli dünyasının kapılarını aralayan bir yetenek programı olarak tanımlanmaktadır. Süreçleri tamamlayanlar THY’nin bir üyesi olarak devam etmektedirler.

THY personel alımına kimler başvurabilir?

T.C. vatandaşı veya mavi kart sahibi olmak, 1 Ocak 1997 ve sonrası doğumlu olmak, Lisans son sınıf öğrencisi veya yeni mezun olmak, Lisans son sınıf öğrencilerinin 2024 Eylül ayı itibarıyla mezun olması beklenmektedir. Yurt dışı üniversitelerden mezun olan adaylardan YÖK denklik belgesi olmak, 100’lük sistemde en az 65, 4’lük sistemde en az 2,50 genel not ortalamasına sahip olduğunu belgeleyebilmek, İyi derecede İngilizce bilmek ile Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak şartları ile adaylar başvuru yapabilir.

Türk Hava Yolları yeni personel alımı süreci nasıl olacak?

Adaylar THY’nin bu ilanına 10 Mart 2024 tarihine kadar başvuru yapabilir. Başvurular online olarak THY kariyer internet sitesinden olacak.

THY yeni mezun-son sınıf öğrencisi personel alımı başvuru ekranı.

Kaynak: kamu Personeli Alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.