“Tayyip baba doğalgazı bulmuş, biz limonata ile destek olmuşuz çok mu?”

Kahramanmaraş’ta ilkokul öğrencilerinin ‘Biz bize yeteriz’ kampanyasına destek olmak için uyguladıkları yöntem yürekleri ısıttı.

Evlerinin önünde limonata satarak kampanyaya destek olan çocukları cep telefonlarıyla görüntüleyen vatandaşa verdikleri, “Tayyip baba doğalgazı bulmuş, biz limonata ile destek olmuşuz çok mu?” cevabı duygulandırdı.

Onikişubat ilçesi Mimar Sinan Mahallesinde ikamet eden 11 yaşındaki Zekeriya Efe Saçak, herkesi duygulandıran bir projeye imza attı. Annesinin de rızasını alarak sokakta limonata satarak ‘Biz Bize Yeteriz’ kampanyasına destek olan Efe, kendisi gibi bir de iş ortağı buldu ve başladılar sokakta limonata satmaya.

Çocukların bu kampanyasına vatandaşlar ise, yoğun ilgi gösterdi. Limonata satışı sırasında devriye görevi yapan polis ekiplerinden ücret almayan çocukların bu davranışı ise, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu tarafından takdirle karşılandı.

İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ise, Zekeriya Efe Saçak’ın 11. yaş günü nedeniyle kendisini limonata tezgahında ziyaret ederek birlikte doğum günü pastası kestiler.

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.