Tarım Orman Bakanlığı 1.500 Devlet İşçisi Alımı Yeni Duyuru Yayımlandı!

Tarım Orman Bakanlığı 1.500 Devlet İşçisi Alımı Yeni Duyuru Yayımlandı!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 1.500 güncel devlet işçisi alımları kapsamında yeni duyuru bugün yayımlandı. Sürece dair tüm bilgileri ve yeni duyuru detaylarını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Tarım Ve Orman Bakanlığı 2024 Yılı BİN 500 Devlet İşçisi Alımı Kapsamında Yeni Duyuru Bugün Yayımlandı. Kamu Personeli ALIMI Olarak Gerek İşçi Alımları, Gerek Memur Alımlarına Dair Süreçte Tüm Bilgileri Sizlerle Paylaşıyoruz. İşte Tarım Bakanlığının 1.500 İşçi Alımına Dair Yayımladığı Güncel Duyuru.

Tarım ve Orman Bakanlığı 1.500 İşçi Alımı

Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda 1500 tarım işçisi alımında; sırasıyla ilan edilen yedek hak sahiplerinden evrak teslimi yapanlardan aranan şartlara haiz olmayanların listesi yayımlandı.

Şartları Taşımayanlar Tam Liste Açıklandı

​Tarım ve Orman Bakanlığınca iş kanunu çerçevesinde işçi olarak taşra teşkilatına atanmaya hak kazananlar 21 Ağustos 2024 – 29 Ağustos 2024 tarihleri arasında evrak teslimi yapan yedek hak sahiplerinin evrak inceleme süreci tamamlandığı belirtildi. Bu kapsamda nihai olarak da “Aranan Şartlara Haiz Olmayanların" listesi de belli oldu ve Bakanlıkça yayımlandı.

İşçi Alımı İtiraz Süreci Başladı

Aranan şartlara taşımadığı belirlenen adaylar ilanın genel ve özel şartlarda belirtilen hususlar dikkate alınarak itiraz başvuruları 23 Eylül2024 tarihine kadar atama yapılması planlanan birim aracılığıyla yazılı olarak alınacak. İlgili dilekçeler birimler tarafından Bakanlık Personel Genel Müdürlüğüne iletilecek. Süreçle ilgili liste ve tüm bilgileri Genel Müdürlük internet sitesinden hemen inceleyebilirsiniz.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.