Tarım Bakanlığı 1500 Kadrolu Kamu İşçisi Alımı! Güncel Başvuru Ekranı!

Tarım Bakanlığı 1500 Kadrolu Kamu İşçisi Alımı! Güncel Başvuru Ekranı!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 1.500 kadroya kadrolu kamu işçi personeli alımı yapılıyor. Detayları ve tüm süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Tarım ve Orman Bakanlığı KADROLU KAMU İŞÇİSİ ALIMI online başvuruları sona eriyor. Kimler Bakanlık işçi alımlarına başvuru yapabilir? Başvuru süreci, kontenan dağılımlarını ve başvuruları hemen bu yazımızdan inceleyebilirsiniz.

Kamu işçi alımı başvuru şartları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesindeki şartları taşımak, başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak, askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak), görevini devamlı yapmasına engel sağlık problemi bulunmadığını belgelemek gerekmektedir.

1.500 kamu işçi alımı kontenjanları

15 Boya Badanacı, 15 Kaynakçı, 152 Hayvan Bakıcısı, 16 Marangoz, 18 Garson, 184 Bahçe İşçisi, 19 İş Makinesi Operatörü, 198 Tarla İşçisi, 27 İnşaat Ustası, 28 Bekçi, 3 Kasap, 30 Bahçıvan, 308 Laboratuvar Hizmetleri İşçisi, 34 Kaloriferci, 34 Otobüs Şoförü, 36 Usta Öğretici, 37 Aşçı Yardımcısı, 39 Traktör Sürücüsü 42 bulaşıkçı, 49 Aşçı, 5 Kaptan, 60 Elektrikçi, 64 Sera İşçisi, 70 Tesisatçı, 8 Motor Ustası, 9 Ağır Vasıta Şoförü alımı olmak üzere başvurular alınıyor. Adaylar tüm işçi alımına dair mezuniyetleri ve diğer şartları KAMU PERSONELİ ALIMI internet sitemizden başvuru süresi içerisinde inceleyebilir.

Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı başvuruları

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından bin 500 kadrolu kamu işçi alımı için başvurular sadece İŞKUR’un e-şubesinden online olarak yapılabilecektir. Adaylar iller ve kontenjanlar bazında tüm şartları ve başvuruları çevrimiçi olarak 19 Şubat Pazartesi dahil olmak üzere yapabilirler.

Tarım ve Orman Bakanlığı kamu işçi alımı kılavuzu.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.