Sözleşmeli 384 Büro Personeli Alımı!

Sözleşmeli 384 Büro Personeli Alımı!

Bakanlık bünyesinde KPSS 60 puanla olmak üzere sözleşmeli 384 büro personeli alımı yapılıyor. Güncel başvuru ekranı, süreci ve şartları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

44 merkez teşkilatı için 340 taşra teşkilatı için olmak üzere Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı için 384 BÜRO PERSONELİ ALIMI yapılıyor. Başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu personeli alımı başvuru şartları

Adayların devlet memurları kanununda yer alan şartları taşıması gerekmektedir. Bu kapsamda T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak şartları yer almaktadır.

Aile Bakanlığı merkez teşkilatı büro personeli şartları-kontenjanları

5 Merkez Büro Personeli “Adalet-Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği” Kadın veya Erkek adaylar Adalet “Hukuk, Adalet Meslek Eğitimi” veya Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği önlisans. 2022 KPSSP93 en az 60.

14 Merkez Büro Personeli “Muhasebe ve Vergi Uygulamaları-Maliye” Kadın veya Erkek adaylar Muhasebe ve Vergi Uygulamaları “Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Muhasebe, Muhasebe, Muhasebe ve Finans, Muhasebe ve Finansman, Muhasebe ve Uygulamaları” veya Maliye “Maliye-Muhasebe” önlisans. 2022 KPSSP93 en az 60.

6 Merkez Büro Personeli “Bilgisayar Programcılığı” Kadın veya Erkek adaylar Bilgisayar Programcılığı “Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Teknikerliği ve Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama” önlisans. 2022 KPSSP93 en az 60.

4 Merkez Büro Personeli “Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı” Kadın veya Erkek adaylar Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı “Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Sekreterlik, Yönetici Asistanlığı Ofis Yönetimi” önlisans. 2022 KPSSP93 en az 60.

3 Merkez Büro Personeli “İnsan Kaynakları Yönetimi” Kadın veya Erkek adaylar İnsan Kaynakları Yönetimi “İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi” önlisans. 2022 KPSSP93 en az 60.

7 Merkez Büro Personeli “İstatistik, Bilgi ve Belge Yönetimi” Kadın veya Erkek adaylar İstatistik, Bilgi ve Belge Yönetimi “Arşivcilik, Arşiv, Dokümantasyon ve Enformasyon, Kütüphanecilik” lisans. 2022 KPSSP3 en az 60.

5 Merkez Büro Personeli “YDS Şartlı” Kadın veya Erkek adaylar Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi “Siyasal ve Sosyal Bilimler, Siyaset Bilimi, Siyasal Bilimler, Sosyal Siyaset-Siyasal İlimler, Siyaset ve İdare, Siyaset ve İdari Bilimler, Siyaset ve Yönetim, Sosyal Siyaset-Siyasi İlimler, Toplumsal ve Siyasal Bilimler” veya İngilizce Mütercim ve Tercümanlık “Çeviribilim “İngilizce), Mütercim-Tercümanlık “İngilizce), Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik” lisans. 2022 KPSSP3 en az 60.

Aile Bakanlığı taşra teşkilatı büro personeli alımı şartları-kontenjanları

40 Taşra Büro Personeli “Adalet-Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği” Kadın veya Erkek adaylar Adalet “Hukuk, Adalet Meslek Eğitimi” veya Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği önlisans. 2022 KPSSP93 en az 60.

125 Taşra Büro Personeli “Muhasebe ve Vergi Uygulamaları veya Maliye” Kadın veya Erkek adaylar Muhasebe ve Vergi Uygulamaları “Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Muhasebe, Muhasebe, Muhasebe ve Finans, Muhasebe ve Finansman, Muhasebe ve Uygulamaları” veya Maliye “Maliye-Muhasebe” önlisans. 2022 KPSSP93 en az 60.

16 Taşra Büro Personeli “Muhasebe ve Vergi Uygulamaları veya Maliye” “Kadın” Kadın Muhasebe ve Vergi Uygulamaları “Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Muhasebe, Muhasebe, Muhasebe ve Finans, Muhasebe ve Finansman, Muhasebe ve Uygulamaları” veya Maliye “Maliye-Muhasebe” önlisans. 2022 KPSSP93 en az 60.

16 Taşra Büro Personeli “Muhasebe ve Vergi Uygulamaları veya Maliye” “Erkek” Erkek adaylar Muhasebe ve Vergi Uygulamaları “Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Muhasebe, Muhasebe, Muhasebe ve Finans, Muhasebe ve Finansman, Muhasebe ve Uygulamaları” veya Maliye “Maliye-Muhasebe” önlisans. 2022 KPSSP93 en az 60.

20 Taşra Büro Personeli “Bilgisayar Programcılığı” Kadın veya Erkek adaylar Bilgisayar Programcılığı “Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Teknikerliği ve Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama” önlisans. 2022 KPSSP93 en az 60.

113 Taşra Büro Personeli Kadın veya Erkek adaylar İktisat, İşletme, Maliye, Ekonometri, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Bankacılık ve Finans, Uluslararası Ticaret ve Finans, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Yönetim Bilişim Sistemleri lisans. 2022 KPSSP3 en az 60.

10 Taşra Büro Personeli “Kadın” Kadın İşletme, İktisat, Maliye, Ekonometri, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Bankacılık ve Finans, Uluslararası Ticaret ve Finans, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Yönetim Bilişim Sistemleri lisans. 2022 KPSSP3 en az 60.

Kamu personeli alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde bu ilanda yer alan kadrolara başvuru için iş ve işlemler online olarak yapılabiliyor. Adaylar 11 Mart 2024 tarihine kadar başvuru yapabiliyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı kılavuzu.

Kaynak: Kamu personeli Alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.