Sevilen çizgi film kahramanları Kahramanmaraş’ta miniklerle buluştu 

Kahramanmaraş’ta sömestr tatilinin ilk gününde TRT Çocuk’un sevilen kahramanları tiyatro versiyonuyla çocuklarla buluştu.  

NFK Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Maysa ve Bulut tiyatro sahnesinin ücretsiz olarak çocuklara hediye eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 3 bin çocuğu sevindirdi. 
2 seans olarak olarak sergilenen tiyatroya çocuklarıyla birlikte katılan aileler de en az çocukları kadar eğlendiler. 
TRT Çocuk ekranlarının sevilen kahramanlarından Maysa ve Bulut’un günlük yaşantısını, maceralarını, aralarındaki dostluk ve arkadaşlığı konu alan tiyatro gösterisi, çocukları bir yandan eğlendirirken bir yandan da dostluğun, yardımlaşmanın, doğa ve hayvan sevgisinin önemine ilişkin miniklere çok değerli bilgiler de aktardı. 
TRT Çocuk’a teşekkür eden çocuklar, bu tür etkinliklerin devamlı olmasını ifade ettiler. 
Etkinlik hakkında açıklama yapan Genel Sanat Yönetmeni Ümit Bağcı, “TRT Çocuk kanalının en çok izlenen çizgi filmlerinden biri olan Maysa ve Bulut’u Kahramanmaraş’ta bu sömestri tatilinde izletmek için geldik. İlgi inanılmaz güzeldi, umarım onlar da bizden memnun olmuştur. Bu etkinlikte bizi burada misafir eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine ve değerli başkanımız Hayrettin Güngör’e çok teşekkür ediyoruz. TRT Çocuk etkinliklerini, karakterlerin tiyatro versiyonlarını Türkiye’nin her yerinde çocuklara izletmek için elimizden gelen gayreti yapıyoruz” dedi.

photo-2023-01-22-18-12-39.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.