Şehit Ve Gazi Çocuklarına Karne Hediyesi!

Şehit Ve Gazi Çocuklarına Karne Hediyesi!

Valilik Koordinesinde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Kahramanmaraş Ornitoloji Derneği İş Birliği’nde düzenlenen programda, Şehit ve Gazilerimizin çocuklarına karne hediyesi olarak muhabbet kuşu, Büyükşehir Belediyesi tarafından da Lunapark bil

Valilik Koordinesinde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Kahramanmaraş Ornitoloji Derneği İş Birliği’nde düzenlenen programda, Şehit ve Gazilerimizin çocuklarına karne hediyesi olarak muhabbet kuşu, Büyükşehir Belediyesi tarafından da Lunapark bileti takdim edildi.

Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’nde düzenlenen programda açılış konuşmasını yapan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya ve Kahramanmaraş Ornitoloji Derneği Başkanı Nusret Sapsız, Şehit ve Gazi çocuklarını sevindirmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek, emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Açılış konuşmalarının ardından Valimiz Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Harika Fatma Açıksarı, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri tarafından Şehit ve Gazilerimizin çocuklarına karne hediyesi olarak muhabbet kuşlarının ve Lunapark biletlerinin takdimi yapıldı.

Muhabbet Kuşu takdimi esnasında şehit-gazi çocukları ve aileleriyle bir süre sohbet eden Vali Coşkun, Şehit ve Gazilerimizin çocuklarının karne heyecanına ve mutluluğuna ortak olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Vali Coşkun ayrıca çocuklara, iyi bir tatil geçirmeleri temennisinde bulunarak, programın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Hediye takdiminin ardından Vali Coşkun, protokol üyeleri ve şehit-gazi ailelerimizle birlikte Ornotoloji Derneği tarafından hazırlanan ve yarışmalarda dereceye giren kuşların yer aldığı kuş tanıtım sergisini ziyaret etti.

Sergide Vali Coşkun ve beraberindeki heyete, Kahramanmaraş Ornitoloji Derneği Başkanı Nusret Sapsız tarafından kuşlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.