Sarıgüzel Mahallesi’nin ulaşım altyapısı güçlendiriliyor

Sarıgüzel Mahallesi’nin ulaşım altyapısı güçlendiriliyor

Onikişubat Belediyesi, ilçedeki kırsal mahallelerin ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Son olarak Sarıgüzel Mahallesi’ne bağlı Taşlıyurt Obası’nda gerçekleştirilen yol düzenleme çalışmaları, bölge halkının takdirini topluyor.

Fiziki belediyecilik yatırımlarıyla model, modern ve çok daha yaşanabilir bir Onikişubat’ı inşa etmeyi hedefleyen Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, vatandaşların daha güvenli, konforlu ve kesintisiz bir ulaşım hizmeti almasını sağlamak amacıyla yol bakım, onarım ve kumlama çalışmalarına ağırlık verdi.

Bu kapsamda Sarıgüzel Mahallesi’ne bağlı Taşlıyurt Obası’nda gerçekleştirilen yol düzenleme çalışmaları, bölge halkının takdirini topluyor.

Kış soğukları ve yağışlar öncesinde yolların kullanıma daha elverişli hale getirilmesi için çaba sarf eder ekipler, kış hazırlıklarıyla yolların sağlamlaştırılmasını hedefliyor.

Sarıgüzel Mahallesi’ndeki çalışmalar, bölgede ikamet eden vatandaşların şehir merkezine ve çevre mahallelere ulaşımını kolaylaştırırken, diğer mahallelerarası erişim ağını daha da güçlendiriyor.

Konuyla ilgili Onikişubat Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Onikişubat Belediyesi olarak hem merkezde hem de kırsal mahallelerimizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik fiziki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sarıgüzel Mahallemizin Taşlıyurt Obası’nda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla, ulaşımın daha güvenli ve kolay hale gelmesini amaçlıyoruz. Kırsal mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştırmak için fiziki hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek, hizmetlerimizi her noktaya ulaştırmaya kararlıyız” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.