SANKO Üniversitesinde Mezuniyet Heyecanı!

SANKO Üniversitesinde Mezuniyet Heyecanı!

SANKO Üniversitesi’nde Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik Bölümlerinden mezun olan öğrencilerin mezuniyet mutluluğu yaşandı.

 Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ile SANKO Holding Onursal Başkanı Zeki Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, gönderdikleri mesajla duygularını paylaştı.

Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, “Yetkin hekim ve sağlık profesyonelleri yetiştirmek amacıyla sosyal sorumluluk anlayışı ile kurduğumuz SANKO Üniversitesi’nin mezuniyet törenleri bizler için gurur vesilesidir” dedi.

 Öğrencilere, akademisyenlere ve velilere teşekkür eden Konukoğlu, “Mezunlarımızı kutlar, sağlıklı, mutlu ve huzurlu gelecek dilerim” diye konuştu.

 Onursal Başkan Zeki Konukoğlu ise SANKO Üniversitesi’nin mezuniyet törenlerinin öğrenciler, hocalar ve veliler için olduğu kadar kendileri açısından da mutluluk vesilesi olduğunu vurgulayarak, “Her diploma takdim edilen öğrencimiz amacımıza ulaşmanın gurur tablosudur. Sevgili gençler, sağlıklı ve mutlu günlerinizde meslek hayatınızda başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

“SANKO Üniversitesi, SANKO Okulları ile ilk adımını attığımız eğitim ve SANKO Hastanesi ile sağlık alanında çıktığımız yolda gurur projemizdir” diyen SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ise mesajında şunları kaydetti:

“Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Fakültesinden mezun olan öğrencilerimizi, hocalarımızı ve velilerimizi kutluyorum. Bizleri onurlandırdınız, Allah başarınızı daim, yolunuzu ve bahtınızı açık etsin.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.