Rüyada Kandil Gecesi Görmek

Rüyada Kandil Gecesi Görmek

Rüyada kandil gecesi görmek, bütün hayırlara, nimetlere ve müjdelere delalet eder. Rüyada kandil gecesi kandil simidi görmek, hayra yorumlanır. Kandil gecesinde namaz kıldığınızı ve ibadet ettiğinizi görmek, izzet ve şerefe erişeceğinize tabir edilir.

Rüyada kandil gecesinde ve ya mübarek gecelerden birinde olduğunuzu görmek, Allah'ın size müjdesidir. Kandil gecesinde namaz kıldığınızı ve ibadet ettiğinizi görmek, izzet ve şerefe erişeceğinize tabir edilir. Böyle bir gecede namaz kıldığını gören, yolculuğa çıkar, istek ve arzularına kavuşur, Allah dualarını kabul buyur.

Bu gecelerde ibadet eden kimse gam ve kederinden kurtulur, sevince, mutluluğa erişir, saadet içinde yaşar. Bir kimse rüyasında mübarek bir gecede olduğunu görse, borcunu Allah'ın izni ile öder işlerinde başarılar sağlar. Rüyanızda kadir gecesinde olduğunuzu görmek, dualarınızın kabulüne, tabir edilir.

Bir kimse rüyasında mübarek bir gecede olduğunu görse, borcunu Allah’ın izni ile öder işlerinde başarılar sağlar.(Diyadinnet)

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.