Rüyada Çocuğunu Kaybetmek

Rüyada Çocuğunu Kaybetmek

Rüyada çocuğunu kaybetmek evlat ile yorumlanır. Aksi şekilde tabir edilir. Rüyada çocuğunu kaybeden kadını görmek, ferahlığa, sevince ve yüceliğe işaret eden bir mahzunluktur. bazen bu rüya hayal kırıklığının işarettir.

Rüya sahibinin hayır, fayda ve şifa bulmasına, sorunlarını çözmesine, işlerinde başarı sağlamasına, mutluluk ve sevinç verici olaylarla karşılaşmasına ve hayatını dolu dolu yaşamasına delalettir. Rüyada çocuğunu kaybetmek, rüya sahibi için geçim sıkıntısından kurtulmaya tabir edilir.

Bir kimsenin rüyada çocuğunu kaybetmiş bir kadın görmesi, sevince, ferahlığa ve yüceliğe işarer eder. Rüyada çocuğun başında çıkan bir çıban görmek, temizlik ve paklığa işarettir. Rüyada, çocuğunun delirdiğini yada deli olduğunu görmek, babanın zengin olacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu kaybetmek ve sonra bulmak: Rüya sahibinin yolunda giden hayatında bazı aksilikler yaşanmasına, insanlarla arasında münakaşalar ve anlaşmazlıklar çıkmasına, bazı konularda pek çok kişiyi karşısına alıp yalnız başına yoluna devam etmesine ve bu nedenle ayakları üzerine basmak için gayret göstermesine tabir edilir.

Rüyada çocuğunu kaybetmek ve ağlamak Büyük bir mutluluk yaşamak anlamına gelir. Ağlamak sevinçle tabir edilir. Rüya sahibinin umduğunu bulmasına, beklediği müjdeli haberi almasına, sevdiği kişiyle kavuşup muradına ermesine yorulur. Şans anlamına gelir.(Diyadinnet)

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.