RS Otomotiv Grubu’ndan Kahramanmaraş Ahilik Hareketi’ne Destek!

RS Otomotiv Grubu’ndan Kahramanmaraş Ahilik Hareketi’ne Destek!

Geçtiğimiz yıl yaşanan elim deprem felaketi sonrasında yeniden ayağa kalkmaya başlayan Kahramanmaraş’ta, Ahilik Hareketi ile ticari hayatın çarklarının dönüşüne destek veriliyor.

“Harekette bereket vardır” sloganı ve ahilik kültürüyle esnaflar arası dayanışmanın sağlandığı Ahilik Hareketi’nin Ticari Tecrübe Mektebi’nde konuşmacı olarak yer alan RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, iş hayatındaki tecrübelerini paylaştı. Konuşmasında davetleri için Ahilik Hareketi Başkanı Kadir Can Şentürk’e teşekkürlerini ileten Ünaldı “İnsanları şartlar ustalaştırır, bu kültürü bizlere öğreten babam da 70’li yıllarda, onarım konusunda yedek parça tedariğinin zor olduğu bir dönemde ustalaşmış. Sadece kendi tecrübelerimiz değil, başka iş insanlarının tecrübelerinden de istifade etmeliyiz. Zorluklar, başarılı olmaya teşvik eder. Çocuklarımızı global bir vizyonla yetiştirelim. Çalıştığımız süre boyunca, stajyerlikten başlayarak vizyonumuzu geliştirmeye gayret göstermek çok önemli. Esnaflıkla kurumsallaşmayı bir araya getirmek, fırsatları değerlendirmek gerekiyor. İstanbul gerçek bir ticaret şehri ve ölçek ekonomisini görmek, vizyon katıyor. Rekaberlik şeklinde de yeni bir kavrama yoğunlaşıyoruz. Rekabette de yapıcı olmanın önemini yıllar içinde gördük. Tüm Kahramanmaraş halkına tekrar deprem nedeniyle yürekten geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

Otomotivde satış sonrası hizmetler alanının önde gelen şirketlerinden RS Otomotiv Grubu, Kahramanmaraş Ahilik Hareketi’nin yanında oldu. Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş’ta düzenlenen Ticari Tecrübe Mektebi’nde konuk olan RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, iş hayatında karşılaştığı zorlukları nasıl aştığını ve nasıl başarıya ulaştıklarını anlattı. Ünaldı, iş hayatına atılmak isteyen gençlere değerli tavsiyelerde bulunurken, sorularını da yanıtladı. Özellikle gençlerin, iş dünyasında başarılı olabilmek için azim ve kararlılıkla çalışmaları gerektiğini vurgulayan Ünaldı, değer yaratmanın ve vizyonun önemine dikkat çekti.

Ünaldı, “İnsanları şartlar ustalaştırır, bu kültürü bizlere öğreten babam da 70’li yıllarda, onarım konusunda yedek parça tedariğinin zor olduğu bir dönemde ustalaşmış. Sadece kendi tecrübelerimiz değil, başka iş insanlarının tecrübelerinden de istifade etmeliyiz. Zorluklar, başarılı olmaya teşvik eder. Çocuklarımızı global bir vizyonla yetiştirelim. Çalıştığımız süre boyunca, stajyerlikten başlayarak vizyonumuzu geliştirmeye gayret göstermek çok önemli. Esnaflıkla kurumsallaşmayı bir araya getirmek, fırsatları değerlendirmek gerekiyor. İstanbul gerçek bir ticaret şehri ve ölçek ekonomisini görmek, vizyon katıyor. Rekaberlik şeklinde de yeni bir kavrama yoğunlaşıyoruz. Rekabette de yapıcı olmanın önemini yıllar içinde gördük. Kahramanmaraş halkına tekrar deprem nedeniyle yürekten geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” ifadelerine yer verirken Kahramanmaraş Ahilik Hareketi Derneği Başkanı Kadir Can Şentürk’e ve tüm misafirlere davetleri ve katılımları için teşekkürlerini iletti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.