Reyting Rekorları Kıran Dizi Erken Final Yapıyor!

Reyting Rekorları Kıran Dizi Erken Final Yapıyor!

Son dönemin en popüler dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti için alınan karar, dizinin hayranlarını üzdü. İşte konunun detayları.

Şu sıralar televizyon ekranlarındaki en popüler dizilerden birisi de Kızılcık Şerbeti diyebiliriz. Yayınlandığı günler reytinglerde açık ara birinci olan dizi için beklenmedik bir karar alındı.

Bilindiği üzere Kızılcık Şerbeti 2 ay öncesine kadar reyting sıralamasında genel olarak ikinci sırayı alıyordu. Fakat dizideki Apo karakterinin Alev’e aşkını açıklaması ve Pembe’yi terk etmesiyle birlikte dizi adeta patlama yaptı.

Apo’nun Alev’le birlikte otelde kalmaya başlaması, Pembe’nin Alev’in arkasından çeşitli entrikalar çevirmesi, izleyicilerin bu diziye kanalize olmasını sağladı. Sonuç olarak Kızılcık Şerbeti’nin reytingleri de önemli oranda arttı.

Bu durum dizinin temposunun da artmasına zemin hazırladı. Hali hazırda dizinin güncel süresi 2 saati aşmış durumda. Örneğin son yayınlanan Kızılcık Şerbeti bölümü yaklaşık olarak 2 saat 20 dakika sürmüştü.

Elbette bu durum dizi kadrosundaki oyuncuların fazla yorulmasına zemin hazırlıyor. Sonuç olarak haftalık yayınlanan bir dizi ve bir sonraki bölüm için yalnızca 1 hafta süre var. Bu da ister istemez yorucu bir tempoyu beraberinde getiriyor.

Reytinglerin yükselmesi elbette dizi ekibi için önemli bir artı. Fakat belirttiğimiz üzere bu artının dizi bölümünün süresinin uzaması gibi bazı eksi tarafları da var. Çünkü alınan reklam sayısı arttıkça, bu reklamları yayınlamak için dizi süresinin de uzaması gerekiyor.

Peki sonuç olarak alınan erken final kararının sebebi ne? Kulis dedikodularına göre Kızılcık Şerbeti ekibi, yüksek tempodan ötürü oldukça yorgun düşmüş durumda. Bu sebepten ötürü bir erken final kararı alınmış.

Bu erken finalin Mayıs ayında yapılması planlanıyor. Sezon finalinin ardından ekip uzun bir tatile çıkacak ve Eylül gibi yeni sezon çalışmaları başlayacak.(TeknolojiOku)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.