Rektör Yasım Dünya Şampiyonları ile Bir Araya Geldi

Rektör Yasım Dünya Şampiyonları ile Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Kervan Lezzet Grubu ve Genç Nesil Bilişim Spor Kulübünün katkıları ile hazırlanan “Şampiyonlar Kahramanmaraş’ta” etkinliğinde ülkemizin gururu dünya şampiyonları ile bir araya geldi.

Olimpiyat Şampiyonu Milli Okçu Mete Gazoz, Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Rıza Kayaalp ve Dünya Şampiyonu Milli Boksör Şennur Demir, Cumhuriyetin 99. yılı etkinlikleri kapsamında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde düzenlenen “Şampiyonlar Kahramanmaraş’ta” programında Kahramanmaraşlı’larla bir araya geldi.

Ülkemizin gururu şampiyonlarımız programda gerçekleştirilen söyleşi ile katılımcılara ve genç sporculara tecrübelerini aktardılar.

Programın sonunda protokol üyeleri tarafından şampiyonlara plaket ve hediyeler takdim edilirken Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Rıza Kayaalp’in plaketini ise Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım takdim etti.

Programda Rektör Yasım’a, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Doğan ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Ökkeş Alpaslan Gençay eşlik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.