Rektör Can Pazarcık’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu

Rektör Can Pazarcık’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can Pazarcık’ta ziyaretlerde bulundu.

Rektör Can, Pazarcık Kaymakamı Dr. Adil Nas ve Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, ilçe protokolü ve KSÜ Pazarcık Meslek Yüksekokulu (MYO) personeli ile bir araya geldi. Ziyaret programında KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak da hazır bulundu.

Pazarcık Kaymakamı Dr. Adil Nas ve Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan’ı makamlarında ziyaret ederek bir süre görüşen Rektör Can, Pazarcık’ta yürütülen ve planlanan eğitim ve gençlik projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Rektör Can, Pazarcık MYO’na verdiği destekler için Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan’a teşekkür plaketi takdim etti.

Makam ziyaretlerinin ardından pandemi kuralları çerçevesinde organize edilen, Pazarcık’ta bulunan kurum ve kuruluşlarla üniversitemiz arasında yürütülebilecek potansiyel işbirliği konularının ele alındığı yemek programında ilçe protokolü ile bir araya gelen Rektör Can,  yemek sonrası kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Sürdürülebilir, başarılı ve kaliteli eğitimin ancak bütün kurum ve kuruluşların desteği ve işbirliğiyle mümkün olacağını belirten Rektör Can, “Biz KSÜ yönetimi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren şehrimizdeki bütün kurum ve kuruluşlarla yakın işbirliği içerisindeyiz. Merkez yerleşkemizdeki eğitim ve sosyal imkânların ilçe yerleşkelerimizde de aynı yeterlilikte öğrencimizin hizmetine sunulması için yönetici, akademisyen ve bütün çalışanlarımızla büyük bir çaba sarf ediyoruz. Öğrencilerimizin pandemi sürecini en sağlıklı şekilde atlatması ve sonrasında daha kaliteli bir ortamda eğitimlerini sürdürebilmelerini amaçlayan her türlü projede kurum ve kuruluşlarımızla etkili işbirlikleri yürütüyoruz. Bu amacı taşıyan her projeye de üniversite olarak destek vermeye hazırız.” diye konuştu.

Pazarcık Kaymakamı Dr. Adil Nas ve Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan da birer konuşma gerçekleştirerek Rektör Can’ı Pazarcık’ta ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Daha sonra KSÜ Pazarcık Yerleşkesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Rektör Can, Pazarcık MYO personeli ile bir araya geldi. Yürütülen faaliyetlere ilişkin Pazarcık MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Fetih Yanardağ’dan bilgi alan Rektör Can, Pazarcık MYO Konferans Salonunda akademik ve idari personelle toplantı gerçekleştirdi. Toplantı kapsamında uzaktan eğitim süreci, yürütülen ve planlanan akademik projeler, çevrim içi olarak devam eden bilimsel, sosyal ve kültürel etkinliklere ilişkin konular değerlendirildi.

Rektör Can, Pazarcık MYO kadrosunu güçlendirmek için Dr. Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi kadrolarına atanan akademik personellerle de tek tek sohbet ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.