Polisten Gizli Kumarhaneye Baskın

Polisten Gizli Kumarhaneye Baskın

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından gizli bir kumarhaneye operasyon yapıldı. Koronavirus tedbirleri sonrası Kahvehanelerin kapatılmasıyla bir iş yerini, ruhsatsız Kahvehane gibi kullanan 15 kişi, polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı

İş yerinde kumar oynayan 4 kişi, Kumara yer temin eden 1 kisi ve o esnada orada bulunan 10 kişi yakalandı. 
Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekipleri gizli kumarhane olarak faaliyet veren bir iş yerini takibe aldı. Kumarcılar tarafından özel dizayn edilmiş iş yerinin girişinde kameraların olduğu, kumar oynayanların bir yandan kumar oynayıp bir yandan da herhangi bir Polis baskınına karşı hazırlıklı oldukları görüldü. Sokağın her köşesine değisik şekilde kamufle olup uzun süre takip yapan Ahlak polisleri, bir anlık boşluktan faydalanarak hızlı bir şekilde içeriye girip operasyon yaptı. 
İsmetpaşa mahallesinde bir binanın ikinci katında bulunan gizli kumarhaneye baskın yapan sivil polisler, içeride kumar oynayan 4 kişi, yer temin eden 1 kişi ve o esnada orda bulunan 10 kişi olmak üzere 15 kişiyi yakaladı. Kumar masası üzerinde 650 tl para ve iskambil kağıtları ele geçirildi. Şüphelilerin küt tabir edilen kumar oynadıkları tespit edildi. 
Kumara yer temin eden Sami G.'ye (64) ''kumara yer temin etmekten'' işlem başlatıldı. Kumar oynadığı tespit edilen 4 kişiye ''kumar oynamaktan'' idari işlem başlatıldı. Kumar oynayan 4 kişiye 1225'er tl ceza olmak üzere toplam 4900 tl ceza yazıldı. İşyerinde 3 masa ile desteler dolusu iskambil kağıdı ele geçirildi. 
Gizli Kumarhanenin mühürlenme ve kapatma işlemleri başlatıldı. 
Polis ekipleri yakaladığı 15 kişiye maske taktırdı ve sosyal mesafe gözeterek otobüsle Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Polis ekipleri yakalanan 15 kişiye ayrıca ''mesafe kuralına uymadıkları ve aynı odada bulundukları ve salgın tedbirlerine uymadıkları'' için 1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha kanunun 282. maddesi gereğince adam başı 3 bin 150'şer tl olmak üzere toplam 47 bin 250 tl ceza yazdılar. Böylece yazılan toplam ceza tutarı 52 bin 150 oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.