POLİS MEMURU DUALARLA UĞURLANDI

POLİS MEMURU DUALARLA UĞURLANDI

Elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Polis Memuru Yakup Karaca, bugün Kahramanmaraş’tan memleketi İskenderun'a dualarla uğurlandı.

Üzücü olay, dün Onikişubat İlçesi Binevler Mahallesinde meydana geldi. Türkoglu İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Yakup Karaca, İl merkezinde alışveriş yaptıktan sonra şahsi aracına binmek üzere iken yolda seyreden bir başka aracın kendisine çarpması neticesinde ağır yaralandı. Karaca'ya çarpan araç sürücüsünün hatalı şerit değiştirdiği, hız sınırını fazlasıyla aştığı ve dikkatsizce hareket ettiği belirlendi. Kazaya sebep olan araç sürücüsü İ.G. gözaltına alındı. Olay sonrası Kahramanmaraş Tıp fakültesine kaldırılan Karaca ise , yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis memurunun cenazesi, bugün İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Mesai Arkadaşları ve Sevdiklerinin katılımı ile Tıp Fakültesi Hastanesi bahçesinden memleketi İskenderun'a dualarla uğurlandı.

1970 yılında İskenderun’da dünyaya gelen Polis Memuru Yakup Karaca, sırasıyla Ankara ve Kahramanmaraş illerinde çalıştı. Son olarak Türkoğlu ilce Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliğinde görevli olan Yakup Karaca, faili meçhul birçok vakanın aydınlatılmasında büyük başarılar elde etti.

Görevinde disiplinli, titiz ve başarılı olmasıyla herkesin takdir ettiği bir polis memuru olan Karaca’nın vefatı, mesai arkadaşlarında ve vatandaşlarda derin bir üzüntü ile karşılandı. Polis Memuru Yakup Karaca, Evli ve 3 çocuk babasıydı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.