Özel Eğitim Öğrencilerinden Özel Sergi!

Özel Eğitim Öğrencilerinden Özel Sergi!

Dulkadiroğlu Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle uzun bir süreden beri üzerinde çalıştıkları el emeği göz nuru eserlerini sergilediler.

Piazza AVYM’de 11-12 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçilerin beğenisine sunulan sergiyi, açılışın akabinde Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Müdür Yardımcısı Halit Demirtaş ve Şube Müdürü Ali Kaya da ziyaret etti.

Ziyarette öğrencilerin eserlerini tek tek inceleyen İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, öğrenciler ve onlara rehberlik eden okul öğretmenleri ile sohbetler gerçekleştirdi. Sergi için gösterilen gayretten memnun olduğu görülen İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, tüm öğrencilerin 10-16 Mayıs Engelliler Haftasını kutlayarak, “Böyle güzel bir sergi için burada bir araya geldik. Engellerine takılmadan hayata sevgiyle, inançla tutunmuş sevgili öğrencilerimizin eserlerinin sergilendiği bir sergi açılışındayız. Hem öğretmenlerimiz hem de velilerimiz onlara güler yüzleriyle eşlik etmektedir. ‘Sevgi her engeli aşar’ parolamız. Bunun hayata yansımış şekli ile de öğrencilerimiz fizikî veya zihnî engellerine takılmaksızın en güzel şekilde ürünlerini ortaya koymuş.” ifadelerini kullandı.

İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, sözlerini şu cümlelerle noktaladı: “Yüzlerinde, gözlerinde sevgi hiç eksik olmaksızın hayatına devam eden öğrencilerimizi hayata hazırlayan annelerine, babalarına sonrasında onlara tecrübelerini aktaran ve yol gösteren öğretmenlere gönülden teşekkür ediyorum.”

İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, ziyaretin sonunda öğrenci, öğretmen ve velilerle hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.