Orman Genel Müdürlüğü 124 Memur Alımı Başvuru Ekranı Açıldı!

Orman Genel Müdürlüğü 124 Memur Alımı Başvuru Ekranı Açıldı!

Orman Genel Müdürlüğü OGM bünyesinde sözleşmeli 124 memur alımı için başvurular alınmaya başladı. 7 branş kamu memur alımı başvuru süreci ve tüm şartları bu yazımızda.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Orman Genel Müdürlüğü OGM için KPSS puanı ile mülakatsız 4/B sözleşmeli 124 personel alımı online başvuruları başladı. Avukat, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli (Şoför), Mühendis, Tekniker, Uçak Bakımı, Büro Personeli (Grafiker) alımları başladı. Detayları ve tüm süreci hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Memur alımı başvuru koşulları

Adayların başvuru için 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan şartlara haiz olmak, 2022 KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94 puan türlerinden en az 70 puan almak şartları yer alıyor.

Sözleşmeli memur alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Avukat alımı için Hukuk Fakültelerinin Hukuk Programı bölümünden mezun olmak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için lise mezunu olmak, Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına (silahlı - silahsız) sahip olmak, 170 cm'den kısa olmamak, 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşından gün almamış olmak.

Destek Personeli (Şoför) alımı için lise mezunu olmak, en az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, yeni tip en az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Psikoteknik belgesine sahip olmak, SRC3 SRC4 belgesine sahip olmak, erkek olmak.

Mühendis alımı için mühendislik bölümlerinden mezun olmak.

Tekniker (Uçak Bakımı) alımı için Uçak Elektriği, Uçak Elektroniği, Uçak Gövdesi, Uçak Motoru, Uçak Teknolojisi, Uçak Elektrik ve Elektroniği, Uçak Gövde Bakım önlisans mezunu olmak.

Büro Personeli (Grafiker) alımı için Grafik, Grafik Tasarımı, Grafik-Grafik Tasarımı, Grafik ve Reklamcılık. Açıkhava Reklam Ürünleri ve Serigrafi önlisans mezunu olmak.

Orman Genel Müdürlüğü OGM memur alımı başvuruları

Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde 4/B sözleşmeli memur alımı başvuruları 124 kadro için 16-26 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılabilecektir. Adaylar e-Devlet üzerinde Orman Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı Kamu işe Alım internet sitesinden online olarak başvurularını yapabilirler.

OGM memur alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.