Onikişubat’ta yaz yüzme kursu başlıyor!

Onikişubat’ta yaz yüzme kursu başlıyor!

Spor faaliyetlerini desteklemek amacıyla yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Onikişubat Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı kapalı yüzme havuzları, özellikle yüzme branşının öğrenilmesine ve gelişmesine büyük katkı sağlıyor.

Belediye bünyesindeki 1’i yarı olimpik 5 kapalı yüzme havuzu, çeşitli yaş gruplarına yönelik yüzme kursları ve antrenman programlarıyla hizmet veriyor. Tesisler sayesinde, gençler ve çocuklar yüzme branşında temel teknikleri öğrenirken, ileri seviye sporcular da performanslarını artırma imkanı buluyor.

Onikişubat Belediyesi’nin bu önemli spor yatırımları, ilçede sporun gelişmesine ve gençlerin sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemesine katkı sağlıyor.

PROFESYONEL YÜZME KURSU VERİLECEK

Bu kapsamda Onikişubat Belediyesi’nin tesislerden tam anlamıyla istifade etme amacıyla düzenlediği yüzme kursları, bu yıl iki dönem halinde gerçekleştirilecek. İlk dönem 15 Temmuz - 9 Ağustos tarihleri arasında yapılacak, başvurular ise 25 Haziran - 12 Temmuz tarihleri arasında kabul edilecek.

İkinci dönem ise 12 Ağustos - 6 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek ve başvurular 16 Temmuz - 9 Ağustos tarihleri arasında alınacak.

Kurslar, Haydarbey Mahallesi’ndeki Şeref Eroğlu Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Barbaros Mahallesi’ndeki Şehit Cengiz Engizek Kapalı Yüzme Havuzu ve Saçaklızade Mahallesi’ndeki Şehit Serkan Yılmaz Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapılacak. Kurs başvuruları da bu havuzlardan herhangi birinde yapılabilecek.

Onikişubat Belediyesi’nin kursları haftada 2 gün, ayda 8 seans olarak planlandı.

Her grubun bireysel antrenörü olacak ve kurs boyunca telafi eğitimleri yapılmayacak. Yüzme ekipmanları (mayo, şort, bone, gözlük, çanta, havlu, terlik) kursiyerler tarafından temin edilecek. Kayıtlar sınırlı sayıda olduğu için ilgilenenlerin erken başvuru yapmaları tavsiye ediliyor.

 

Kayıt İçin Gereken Evraklar

Kayıt yaptırmak isteyenlerin aşağıdaki belgeleri getirmeleri gerekiyor:

- Tek hekim raporu (spor yapmasına engel yoktur ibareli)

- 1 adet fotoğraf

- Kayıt formu (kayıt sırasında temin edilebilir)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.