Onikişubat İlçe Başkanı Tiyek iddialara yanıt verdi!

Onikişubat İlçe Başkanı Tiyek iddialara yanıt verdi!

Kahramanmaraş’ta son bir kaç gündür Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı ve Yönetiminin, İyi Parti’ye geçtiği yönündeki sosyal medya paylaşımlarına BBP Onikişubat İlçe Başkanı Fatih Mehmet Tiyek cevap verdi.

Tiyek, “Büyük Birlik Partisi Onikişubat İlçe Başkanı ve yönetimi de il ve ilçe yönetimleri de alnı açık, başı dik bir şekilde teşkilatlarının başında ve partisine hizmet etmektedir. Partimizde daha önce görev almış ve 2019 yılında görevden alınmış kişilerin şimdi başka partiye geçerken partimizin adını kullanmaları acizliklerinden ileri gelmektedir. Varlıklarıyla bir değer katmayan insanlar, yokluklarıyla da herhangi bir değersizlik yaratmayacaklardır. Tek dertleri koltuk ve menfaat olan insanların gittikleri yerlere de hayır getirmeyeceklerini biliyoruz” dedi.

Ali Polat tarafından kurulan ilçe teşkilatının, parti politikalarına aykırı davranışları ve hiyerarşik yapıya karşı gelmeleri nedeniyle 2019 yılında genel merkezden tarafından feshedildiğini belirten Tiyek, söz konusu kişilerin ne Büyük Birlik Partisi ne de Alperen Ocaklarıyla uzaktan yakından bir ilgilerinin olmadığını dile getirdi. Her partide çürük elmaların bulunduğunu aktaran Tiyek, geçmişte BBP’de görev alan ancak günümüzde BBP ile hiçbir ilişiği bulunmayan bazı çürük elmaların başka partileri tercih etmelerinde BBP camiası açısından herhangi bir mahsur bulunmadığını kaydetti.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.