Onikişubat Belediyesi'nden sokak hayvanlarına yeni yuva

Onikişubat Belediyesi'nden sokak hayvanlarına yeni yuva

Fiziksel yatırımlarının yanı sıra sosyal projeleriyle ön plana çıkan Onikişubat Belediyesi, şimdi sokak hayvanları için yaptırdığı kulübeleri dağıtmaya hazırlanıyor.

Pandeminin etkisiyle karınlarını doyurmakta zorlanan can dostlarımız için barınma ve yemek ihtiyaçlarını karşılamak üzere yaptırdığı ahşap kulübeleri, ilçenin birçok noktasına bırakacak olan Onikişubat Belediyesi, bu konuda farkındalık oluşturarak insanlarımızı bilinçlendirmeyi de hedeflemektedir.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Onikişubat Belediyesi olarak hem fiziki anlamda hem de sosyal ve kültürel anlamda çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Toplumumuzun tüm kesimlerine mümkün mertebe ulaşmaya çalışıyoruz.

Pandeminin etkilerini azaltmak için ilçemizde ekibimizle birlikte binlerce maske, sağlık paketi dağıttık. Kamu kuruluşlarından özel sektör binalarına kadar her yerde ilaçlama yaptık.  Bugün de bu çalışmalarımızın dışında dünyamızı başka canlılarla paylaştığımızın bilincinde olarak yaptırdığımız bu kulübeleri ilçemizin farklı noktalarına yerleştireceğiz.

Daha önce bin kuş evi, bin 750 kedi evi dağıttık. Bugün de diğer sokak dostlarımızın daha iyi şartlarda yaşaması ve barınabilmesi için barınaklarımızı dağıtacağız.' dedi.

Sokak hayvanlarına kulübelerin dağıtımı öncesi yapılan tanıtım toplantısından sonra basın mensuplarıyla yemekte bir araya gelen Başkan Mahçiçek, basın mensuplarının verdiği davete gösterdiği teveccühten memnuniyetini dile getirdi.

whatsapp-image-2021-01-11-at-12-48-40-1.jpeg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.