Onikişubat Belediyesi Engellileri unutmadı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde her yıl Valiliğimizin ve Onikişubat Belediyesi’nin birlikte düzenlediği programlarda engelli bireyler ile bir araya geliyordu.

Bu yıl pandemiden dolayı program yapılamadığı için hediyelerini görevli personel aracılığıyla engelli vatandaşlara ulaştırdı.

Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 17 aile bizzat ziyaret edilerek Başkan Mahçiçek’in selamıyla hediyeleri takdim edildi. Ailelerle görüntülü görüşme gerçekleştiren Başkan Mahçiçek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlarken, hallerini hatırlarını sordu, bir ihtiyaçları olduğunda her zaman yanlarında olduklarını ve her zaman kendisini arayabileceklerini ifade etti.

Ziyaret edilen evlerde engelli bireyler, bu ince düşüncesinden dolayı Başkan Mahçiçek’e teşekkür ederken, her zaman Başkanın yanlarında olduğunu belirttiler. 16 yaşındaki engelli Cuma Başkan, Mahçiçek’le görüntülü konuşurken “Başkanım hediyeleriniz için teşekkür ediyorum, ellerinizden öpüyorum” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

007-002.jpg

003-002.jpg

001-002.jpg

002-002.jpg

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.