Önce evini kurşunladı sonra da zehirledi

Önce evini kurşunladı sonra da zehirledi

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde kayınbabasını, arkadaşları ile zehirlemeye kalkışan kişi ve arkadaşları tutuklandı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Kızılsaray Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Feridun A.'nın eşi Melek A. süre önce boşanma kararı aldı. Kararın ardından Melek A. babası Metin K.'nin evine yerleşti. Bunun üzerine öfkelenen Feridun A. 21 Kasım'da kayınpederinin evini kurşunladı. Aile, şikayetçi olurken Feridun A.'ya 45 gün uzaklaştırma cezası verildi.

Bu olaydan 3 gün sonra Sosyal hizmet Görevlisi olduklarını söyleyen bir bayan ve bir erkek Metin K.'nin evine bir kutu baklava ile ziyaret etti. Uzun süre sohbet ettikten sonra evden ayrıldılar. Kısa süre sonra Metin K. fenalaşarak yere düştü. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesiyle gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Metin K.'yi Hastaneye götürdü.

Yapılan ilk tetkikler sonucu zehirlendiği ortaya çıkan Metin K. yoğun bakımda tedaviye alındı. Eve gelen 2 kişiden şüphelenen ve ifadeler üzerine Feridun A.'nın peşine düşen polis ekipleri, zehirli baklavayı şüphelinin yolladığını belirledi. Eve sosyal hizmetler görevlisi gibi gelip, baklavayı ikram eden O.G. ve M.E. ile Feridun A. gözaltına alındı. Şüpheliler tutuklandı.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.