Obezite’ye sabah sporuyla dikkat çektiler  

Obezite’ye sabah sporuyla dikkat çektiler  

Obezite açısından Türkiye’de üçüncü sırada bulunan Kahramanmaraş’ta her yaştan insanı spora teşvik eden Maraş Doğa Platformu üyeleri farkındalık oluşturmak için her Perşembe sporseverlerle bisiklet yolunda buluşuyor. 

Gastronomi açısından Türkiye’nin en zengin illerinden biri olan Kahramanmaraş’ta, fazla kilolarından kurtulmak ve sporu bir kültür haline getirmek isteyen platform üyeleri özellikle hafta sonları organize edilen doğa yürüyüşleriyle dikkat çekiyor. 
Deneyimli hocaların eşliğinde ısınma hareketleri ve sonrasında 8 kilometrelik parkuru yürüyen 60 kişilik ekibe KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’da katıldı.  
Etkinlik hakkında açıklama yapa. Platform Kurucu Başkanı İş İnsanı ve Türkiye Dağcılık Federasyonu Lisanslı Sporcusu Volkan Gezertaşar, “Spor tek kişi ile de yapılır, fakat grup halinde yapılırsa hem daha neşeli hem de uzun süreli olur. Spor yapmak isteyen herkesi platformumuzun aktivitelerine katılmaya davet ediyoruz. Amacımız spor yaparak zinde kalmak, sağlıklı yaşamak ve sağlıklı yaşamak isteyenlere faydalı olmak” dedi. 

photo-2022-04-01-14-50-17.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.