‘Mutlu Kadın, Huzurlu Aile ve Güçlü Toplum’ eğitimleri devam ediyor

‘Mutlu Kadın, Huzurlu Aile ve Güçlü Toplum’ eğitimleri devam ediyor

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’nün öncülüğünde “Mutlu Kadın, Huzurlu Aile ve Güçlü Toplum’ sloganıyla kadına yönelik şiddete karşı bilgilendirme ve bilinçlendirme eğitimleri devam ediyor.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü yapılan basın duyurusunda, ‘Aile içi ve Kadına Yönelik Şiddetin önlenmesi amacıyla İl Emniyet Müdürlüğümüzce hazırlanan ve Kahramanmaraş Valiliğinin 24.11.2020 tarihli olurlarıyla hayata geçirilen “Mutlu Kadın, Huzurlu Aile, Güçlü Toplum Projesi” kapsamında 10-14/06/2021 tarihleri arasında Pazarcık, Türkoğlu, Elbistan ve Ekinözü ilçelerimizde İl Emniyet Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Ali Semerci, İlçe Protokolü, TDP Şube Müdürlüğü personeli ve yaklaşık 250 vatandaşımızın katılımıyla Covid-19 tedbirlerine uygun olarak bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyeti gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda proje paydaşı kurumlardan Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü görevlileri, Kahramanmaraş İl Müftülüğü görevlisi, İl Emniyet Müdürlüğümüz görevlileri tarafından kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddetin önlenmesi ve bununla ilgili alınması gereken tedbirlerle, KADES uygulamasına ilişkin bilgilendirme yapılmış, program sonunda katılımcılara anahtarlık, not defteri, kalem, bilgilendirici broşür; çocuklara ise balon dağıtılmıştır.

Katılımcılardan büyük beğeni toplayan ve olumlu geri bildirimler alan eğitimlere Afşin, Göksun, Nurhak ve Çağlayancerit ilçelerimizde devam edilecektir.’ denildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.