“Mustafa Kutlu” Ve “Cengiz Aytmatov” Panelleri Yapıldı

“Mustafa Kutlu” Ve “Cengiz Aytmatov” Panelleri Yapıldı

Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi’nde “Hikâyemizin Güçlü Sesi: Mustafa Kutlu” temalı panel ile Necmeddin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde “Türk Dünyasının Ortak Değeri: Cengiz Aytmatov” temalı paneller gerçekleştirildi.

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi kapsamında Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi’nde “Hikâyemizin Güçlü Sesi: Mustafa Kutlu” temalı panel ile Necmeddin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde “Türk Dünyasının Ortak Değeri: Cengiz Aytmatov” temalı paneller gerçekleştirildi.

2016 yılından itibaren ilimizde yürütülen Anadolu Mektebi faaliyetleri kapsamında bu yıl okullarımızda Mustafa Kutlu, Cengiz Aytmatov, Tarık Buğra okumaları çalışmaları 23 farklı okulda 24 öğretmen ve 450 öğrenciyle devam ediyor. Üç yıl önce başlatılan Anadolu Mektebi Ortaokul Okuma Etkinlikleri faaliyeti ise 21 okulda devam ediyor.

“HİKÂYEMİZİN GÜÇLÜ SESİ: MUSTAFA KUTLU”

Bu kapsamda Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi’nde üç oturumda “Hikâyemizin Güçlü Sesi: Mustafa Kutlu” temalı açılış panelleri düzenlendi. Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi, Necmeddin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Hacı Mehmet Kalay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mehmet Gümüşer Anadolu Lisesi, İbrahim Çalık Anadolu Lisesi, TOKİ Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi, Gülizar Şamil Aktaş Anadolu Lisesi ve Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi’nden panelist öğrencilerin katılımıyla yapılan panellere Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Mart, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ramazan Sertpolat, farklı okullardan danışman öğretmen ve öğrenciler takip etti.

“TÜRK DÜNYASININ ORTAK DEĞERİ: CENGİZ AYTMATOV”

 Necmeddin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde iki oturumda düzenlenen “Türk Dünyasının Ortak Değeri: Cengiz Aytmatov” temalı panellerde ise Necmeddin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi, İbrahim Çalık Anadolu Lisesi ve TOKİ Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi’nden öğrenciler panelist olarak sunumlarını yaptılar. Panellere farklı okullardan danışman öğretmen ve öğrenciler katılım gösterdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.