Muş Spor’dan Özel Paylaşım

Muş Spor’dan Özel Paylaşım

TFF 3. Ligde mücadele eden ve ilk hafta Kahramanmaraşspor’u evinde ağırlayan Muşspor’dan özel paylaşım.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, sezonun ilk maçında deplasmanda Muş Spor’a 1-0 yenilerek sahadan puansız ayrıldı. Bu müsabaka öncesi Muşşspor, ligin ilk haftasında evinde ağırlayacağı Kahramanmaraşspor maçı için yaptığı özel paylaşım sosyal medyada viral oldu. 

photo-2024-09-09-13-45-51.jpg
BİZ BİR MEMLEKETİZ VE SEN BİR ÜLKESİN MARAŞ
Muşspor taraftarı maç sırasında açtığı pankartlar, duygusal anlar yaşattı. “Biz Bir Memleketiz” ve “Sen Bir Ülkesin Maraş” yazılı pankartlar, hem Kahramanmaraşlıların hem de Muşlu taraftarların yüreklerine hitap ettiler.
2024-2025 sezonunda 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, ligin ilk haftasında Muşspor’a konuk oldu. 7 Eylül Cumartesi günü saat 15:30’da Muş Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Kahramanmaraşspor, penaltıdan yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. 6 Şubat Asrın Felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş Depremleri dolayısı ile Depremin Merkez üssü olan Kahramanmaraş’ın 3. Lig temsilcisi Kahramanmaraşspor sahaya siyah forma ile çıktı ve 90. dakika boyunca yasta olduğunu forma rengi ile anımsattı. Muş Şehir stadında oynanan karşılaşmayı Muş Vali Yardımcısı Cihat Abukan, Mustafa Batuhan Alpboğa, Muş Belediye Başkanı Sırrı Söylemez de tribünden takip etti. Müsabakaya Muşspor taraftarı ise Biz Bir Memleketiz ve Sen Bir Ülkesin Maraş pankartı ile yüreklere hitap ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.