MSB 112 Branşta 1.829 Kamu Personel İşçi Alımı!

MSB 112 Branşta 1.829 Kamu Personel İşçi Alımı!

Milli Savunma Bakanlığı MSB bünyesinde 112 branşta olmak üzere Bin 829 kamu personel işçi alımı yapılıyor. Güncel süreci ve şartları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Milli Savunma Bakanlığı MSB bünyesinde 112 farklı ünvandan olmak üzere kamu personeli işçi alımı başvuruları sona eriyor. Kimler işçi alımlarına başvuru yapabilir? BİN 829 kadrolu işçi alımı başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

MSB işçi alımı başvuru şartları nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 1 Ocak 2024 tarihi itibarıyla 36 yaşından gün almamış olmak, kamusal haklarını kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak, askerlikle ilişiği olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak ve başvuru süresi içirişinde kılavuzda belirtilen özel şartlara, sertifika vb. hususlara haiz olmak gerekiyor.

Bakanlık hangi branşlarda 1829 kamu işçi alımı yapıyor?

akücü (imal onr. ve şarj), ambarcı ve tasnifçi, armador, aşçı, bobinajcı (elektrik), borucu (su-istim-gaz, uçak dahil), boya imalat, boyacı, boyacı ve badanacı (inşaat), brulörcu (bakım ve onarım), camcı (oto dahil), cephane ıslahatçısı, ciltçi, çarkçı (liman ve yakınsu), dikiş ve saraç makineleri onarımcısı, dökümcü, döşemeci (oto dahil), duru elişi ve temizleme, düzen makinisti, elektrik, elektronik (atış kontrol cihaz ve devreleri), elektrikçi (genel), elektrikçi (motorlu araç), elektrikçi (trafo merkez ve yüksek gerilim hat onarımcısı), elektronikçi, enjektör makinisti (pompa dahil), fiberglasça (honycomb dahil), filikacı, frezeci (matbaa dahil), gemi adamları, genel servis işçisi (tersanelerde), hidrolikci (genel), honlamacı.

hidrolikçi (genel), ikmalci (cephane, patlayıcı, yanıcı maddeler dahil), iş makinaları operatorü (hafif), iş makineleri onarımcısı, izolasyoncu, inşaatçı (duvarcı, betoncu, sıvacı dahil), iskeleci, iş makınaları operat oru (hafif), iş makineleri onarımcısı, iş makineleri operatoru (ağır-kreynci dahil), izolasyoncu, jenerator onarımcısı, kalıpçı (maden1-plasttk), otomotiv kaportacısı, kaportacı, kaptan, karoserci, kaynakçı (su altı, bilumum), kazancı (buhar), kesimci (motorlu makaslar, regole mak dahil), kızakçı (havuz), klimacı (şofbenci bakım, onarım dahil), kolacı utucu, kompozit işçisi, kompresor onarımcısı, kumlamacı (kumraspacı), lastik/plastik ve lastik/plastik mamulleri imalcisi, lastikçi (uçak dahil her çeşit onarım ve yenileştirme.

maden kaplamacı (galvaniz, galvanoplasti), malzeme istif, tahmil tahliye, malzeme sevk ve tesellüm işçisi, marangoz, matbaacı ve çinkograf (matbaa ile ilgili diğer branşlar), meydancı, modelci, montajcı, motor bremzecisi (uçak ve helikopter dahil), motorcu, ofset baskı operatörü, ofset kalıpçısı, olçu aletleri makinisti (kalibrasyoncu), optikçi ve telemetreci-lazer (bakım ve imalat dahil), oto makinisti, otomatik iş tezgah operatörü, ölçü aletleri makinisti (kalibrasyoncu), parça yıkayıcı (zehirli mamuller dahil), pervaneci (uçak-gemi-helikopter), poliestercı, presçı, radyatör onarım ve yenileştirme, raspacı (gemilerde), rutujcu ve montajcı (matbaa), sac ve ince sac işçisi, saraç (branda dahil), sıcak demirci, sıhhi tesisatçı, silahçı (ağır-uçaksavar dahil), silahçı (hafif), soğuk demirci.

soğutma ve yıkama mak onarımcısı, şoför, tahribatsız muayene, tank makinisti, tank taret makinisti, taşlamacı (krank dahil), tekneci (onarım, inşaat), teknik ressam (harita çizgi ressamı dahil), terzi, tesisatçı (su), tesviyeci (sualtı dahil), planyacı (vargel), tipo baskı operatörü, ikmalci (cephane, patlayıcı, yanıcı maddeler dahil), tornacı, torpidocu, transmisyoncu (motorcu tırtıllı araç ve helikopter dahil), uçak kimyasal ve mekanik temizlemecisi, uçak korozyon kontrol ve boyacısı, uçak tahripsiz kontrol, yağ analizcisi, yelkenci.

Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı başvuru süreci

Milli Savunma Bakanlığı MSB 1.829 işçi alımı için başvurular 29 Nisan 2024 tarihi dahil olmak üzere İŞKUR üzerinden yapılabilecektir. Adaylar başvurularını ALO 170 nolu hattan veya işkur hizmet birimlerinden yapabileceklerdir.

MSB işçi alımı kılavuzu.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.