Milli İstihbarat Teşkilatı 6 Ünvan Personel Alımı!

Milli İstihbarat Teşkilatı 6 Ünvan Personel Alımı!

Milli İstihbarat Teşkilatı MİT bünyesinde en az lise olmak üzere önlisans ve lisans mezunları için yeni personel alımlarına başvurular başladı. MİT personeli alımı tüm detayları bu yazıda...

Milli İstihbarat Teşkilatına yeni personel alımı başvuruları alınacak. 6 farklı ünvanda olmak üzere güncel iş ilanlarına başvurular, güncel süreç, şartlar ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor. İşte gerekli başvuru tüm hususlarını ve en az lise personel alımlarına dair detayları bulacağınız haberimiz.

MİT personeli alımı ünvanları nelerdir?

Tekniker alımı, iha sistemleri pilotu alımı, koruma ve emniyet memuru alımı, istihbarat uzmanı alımı, mühendis alımı, dil uzmanı alımı yapılacak.

Güncel personel alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Tekniker alımı için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 34 yaşını doldurmamış olmak, Üniversitelerin örgün eğitim veren meslek yüksekokullarının bilgisayar programcılığı, bilgisayar programlama, bilgisayar teknolojisi, bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri, bilgisayar teknolojileri ve yönetim, bilgisayar teknolojisi ve programlama, bilgisayar operatörlüğü, bilgisayar ve enformasyon sistemleri, elektronik teknolojisi, elektronik haberleşme teknolojisi, elektrik, internet ve ağ teknolojileri, bilgi yönetimi, bilgi güvenliği teknolojisi, bilişim güvenliği teknolojisi, bilişim sistemleri ve teknolojileri, bilişim-yönetim, bilgisayar destekli tasarım ve animasyon, coğrafi bilgi sistemleri, çok boyutlu modelleme ve animasyon, grafik tasarım, kontrol ve otomasyon teknolojisi, mekatronik, makine, mobil teknolojileri, web tasarımı ve kodlama, uçak teknolojisi, insansız hava aracı teknolojisi ve operatörlüğü önlisans mezunu olmak gerekiyor.

İha Sistemleri Pilotu alımı için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 34 yaşını doldurmamış olmak, bilgisayar, yazılım, bilişim sistemleri, elektrik, elektronik, elektrik-elektronik, elektronik ve haberleşme, makine, mekatronik, harita, geomatik, uçak, uzay, kontrol ve otomasyon, meteoroloji mühendisliği lisans, havacılık elektrik ve elektroniği, uçak bakım ve onarım, uçak gövde ve motor bakımı, uçak elektrik ve elektroniği lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

Koruma ve Emniyet Memuru alımı için T.C. vatandaşı olmak, erkeklerde herhangi önlisans mezunu olmak şartıyla 26 yaşını doldurmamış olmak, lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak şartıyla 29 yaşını doldurmamış olmak; kadınlarda 29 yaşını doldurmamış olmak, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu veya Spor Bilimleri Fakültesinin herhangi bir bölümünden mezun olmak gerekiyor.

İstihbarat Uzmanı alımı için T.C. vatandaşı olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak gerekiyor.

Mühendis alımı için T.C. vatandaşı olmak, 34 yaşını doldurmamış olmak, Bilgisayar, elektronik, elektrik-elektronik, elektronik ve haberleşme, matematik veya fizik mühendisliği lisans mezunu olmak gerekiyor.

Dil Uzmanı alımı için T.C. vatandaşı olmak, 40 yaşını doldurmamış olmak, İngilizce, Fransızca, Almanca dilleri için, üniversitelerin ilgili dilde mütercim ve tercümanlık, dilbilim, çeviribilim, edebiyat veya öğretmenlik örgün lisans programlarının birinden mezun olmak; İspanyolca, İtalyanca ve Hollandaca dilleri için, üniversitelerin en az 4 yıllık örgün eğitim veren lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak; Diğer yabancı diller için en az lise veya dengi okul mezunu olmak gerekiyor.

Milli İstihbarat Teşkilatı

MİT personeli olmak için adaylar kurumun kariyer internet sitesinden başvurularını online olarak yapabileceklerdir. Gerekli süreci hemen çevrimiçi olarak internetten inceleyebilirsiniz.

MİT personel alımı başvuru ekranı.

Kaynak: Kamu Personeli Alımı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.