Mezuniyet Defilesi Büyük Beğeni Topladı

Mezuniyet Defilesi Büyük Beğeni Topladı

2018 yılında ilk öğrenci almaya başlayan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü ilk mezunlarını veriyor.

KSÜ Bahar Şenliği kapsamında GSF Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü tarafından hazırlanan mezuniyet defilesi katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi Sanat Galerisinde düzenlenen Mezuniyet Defilesinin açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Niyazi Can yaptı.

4.jpeg

4 yıl önce göreve geldiklerinde öğrenci almaya başlayan Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümünün ilk mezunlarını veriyor olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can, genç moda tasarımcılarına iş ve sanat yaşamlarında başarılar diledi.

KSÜ Teknokent bünyesinde DOĞAKA tarafından desteklenen Tekstil ve Tasarımı Akademisini kurduklarını hatırlatan Rektör Can,  GSF Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü akademisyen ve öğrencilerinin Tekstil ve Tasarım Akademisinin kurulmasına önemli katkılarının bulunduğunu bertilerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Tekstil ve moda tasarımcılarının yaptıkları tasarımlarla ürünlerin katma değerini artırdıklarına dikkat çeken Rektör can, tasarım ve markalaşmanın ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan önemli unsurlar olduğunu ifade etti.

1-001.jpeg

Öğrencilere ‘Kendinizi geliştirmeye, sürekli öğrenmeye hayatınız boyunca devam edin. Dünyadaki gelişmeleri yakından takip edin.’ tavsiyelerinde bulunan Rektör Can,  mezun olarak iş hayatına adım atacak olan Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerini ve ailelerini tebrik etti.

GSF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı da kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirerek, mezun öğrencileri tebrik etti.

Açılış konuşmalarının ardından Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü tarafından hazırlanan tasarımlar Mezuniyet Defilesiyle katılımcıların beğenisine sunuldu. Öğrenciler tarafından ortaya konan birbirinden güzel tasarımlar katılımcılardan büyük alkış aldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.